Connect with us

Bemutatókészítés és webalkalmazás-fejlesztés magyarul

Laptop

Bemutatókészítés és webalkalmazás-fejlesztés magyarul

Magyar nyelven is használható a CodeCharge Studio gyors webalkalmazás-fejlesztő rendszer és a bemutatókészítő DemoCharge szoftver.

A YesSoftware és a Shirokuma bejelentette, hogy mától magyar nyelven is elérhető a YesSoftware két népszerű terméke, a CodeCharge Studio 3.0 és a DemoCharge 2005. A szoftverek magyar kiadásaiban nemcsak a kezelőfelület került honosításra, hanem a teljes dokumentáció és a súgó is. A Shirokuma a helyi disztribúción túl technikai támogatást, konzultációs szolgáltatásokat és oktatást biztosít mindkét termékhez.

A CodeCharge Studio automatizálja a webes alkalmazások készítését: villámgyorsan képes előállítani professzionális színvonalú, objektum-orientált kódot az összes népszerű szerveroldali technológiához: .NET (C# és VB.NET), Java (JSP és szervletek), ASP, PHP, ColdFusion és Perl nyelveken. A CodeCharge Studio 3.0 támogatja a legmodernebb technológiákat (ASP.NET 2.0, PHP 5, MySQL 5) és együttműködik a legnépszerűbb webszerkesztő környezetekkel, mint például a Macromedia Dreamweaver MX; a Microsoft FrontPage-be pedig teljes mértékben integrálódik.

A DemoCharge használatával bárki könnyen rögzítheti a képernyő történéseit és készíthet belőle animált információs erőforrásokat, amelyek jól alkalmazhatók termékismertetőkben, cikkekben, oktatóanyagokban, műszaki ismertetőkben, online dokumentációkban és súgórendszerekben, weboldalakon vagy éppen értékesítési promóciós anyagokban. A DemoCharge Professional ezenfelül lehetővé teszi hangalámondás felvételét is, valamint az elkészült animált bemutatók Flash, Java kisalkalmazás és végrehajtható állomány (.EXE) formátumokban elmentését is az alapváltozat animált GIF kimenetén túl. A megállapodás részeként a termékek dokumentációja teljes egészében lefordításra kerül magyar nyelvre, valamint a Shirokuma szakemberei ellátják a helyi programváltozatok technikai támogatását is, magyar nyelven. A Shirokuma ezenfelül konzultációs szolgáltatásokat és oktatást biztosít mindkét termékhez.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő