Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatókészítés és webalkalmazás-fejlesztés magyarul

Laptop

Bemutatókészítés és webalkalmazás-fejlesztés magyarul

Magyar nyelven is használható a CodeCharge Studio gyors webalkalmazás-fejlesztő rendszer és a bemutatókészítő DemoCharge szoftver.

A YesSoftware és a Shirokuma bejelentette, hogy mától magyar nyelven is elérhető a YesSoftware két népszerű terméke, a CodeCharge Studio 3.0 és a DemoCharge 2005. A szoftverek magyar kiadásaiban nemcsak a kezelőfelület került honosításra, hanem a teljes dokumentáció és a súgó is. A Shirokuma a helyi disztribúción túl technikai támogatást, konzultációs szolgáltatásokat és oktatást biztosít mindkét termékhez.

A CodeCharge Studio automatizálja a webes alkalmazások készítését: villámgyorsan képes előállítani professzionális színvonalú, objektum-orientált kódot az összes népszerű szerveroldali technológiához: .NET (C# és VB.NET), Java (JSP és szervletek), ASP, PHP, ColdFusion és Perl nyelveken. A CodeCharge Studio 3.0 támogatja a legmodernebb technológiákat (ASP.NET 2.0, PHP 5, MySQL 5) és együttműködik a legnépszerűbb webszerkesztő környezetekkel, mint például a Macromedia Dreamweaver MX; a Microsoft FrontPage-be pedig teljes mértékben integrálódik.

A DemoCharge használatával bárki könnyen rögzítheti a képernyő történéseit és készíthet belőle animált információs erőforrásokat, amelyek jól alkalmazhatók termékismertetőkben, cikkekben, oktatóanyagokban, műszaki ismertetőkben, online dokumentációkban és súgórendszerekben, weboldalakon vagy éppen értékesítési promóciós anyagokban. A DemoCharge Professional ezenfelül lehetővé teszi hangalámondás felvételét is, valamint az elkészült animált bemutatók Flash, Java kisalkalmazás és végrehajtható állomány (.EXE) formátumokban elmentését is az alapváltozat animált GIF kimenetén túl. A megállapodás részeként a termékek dokumentációja teljes egészében lefordításra kerül magyar nyelvre, valamint a Shirokuma szakemberei ellátják a helyi programváltozatok technikai támogatását is, magyar nyelven. A Shirokuma ezenfelül konzultációs szolgáltatásokat és oktatást biztosít mindkét termékhez.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés