Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fanatikus játékosoknak szánt új alaplap

Laptop

Fanatikus játékosoknak szánt új alaplap

Az Elitegroup Computer Systems (ECS) ma mutatta be KN2 SLI alaplapját, mely két teljes sávszélességű 16 sávos PCI Express csatolójával teljes mértékben képes kihasználni az NVIDIA SLI technológiájának előnyeit.

A legfanatikusabb játékosok és hadrver-őrültek számára tervezett vadonatúj KN2 SLI az ECS csúcskategóriás Extreme alaplap sorozatának tagja.


A KN2 SLI, amely skálázható D.G.E. (kettős grafikus motor) technológiával rendelkezik, teljes mértékben képes kihasználni az NVIDIA SLI x16 technológiáját kettős PCI Express x16 slotján DOU-N kártyája segítségével. A DUO-N kártyával vezérelt kettős PCI-E x16 slotok teljes sávszélességet és 16-csatornás logikai PCI-E csatlakozást kínálnak, elérve így a kettős x8 technológia sebességének kétszeresét. Ez a kettős PCI-E x16 szerkezet maximális teljesítményt nyújt a következő generációs grafikus kártyák és játékok számára.

Hogy megfeleljen a legigényesebb játékosok elvárásainak, akik a még jobb eredmények érdekében folyton a legmagasabb teljesítményű konfigurációt keresik, a KN2 SLI rendelkezik az nTune alkalmazással, egy teljesítmény-optimalizáló eszközzel, ami a tuningőrültek számára lehetővé teszi, hogy könnyen, biztonságosan és automatikusan hajtsák túl gépüket.

A kiemelkedő teljesítmény mellett a KN2 SLI egyéb szolgáltatásokkal is bír. Az NVIDIA legfejlettebb NFORCE4 SLI x16 chipset-ével szerelt alaplap ismeri a MediaShield tárolási technológiát, amely RAID 0, 1, 0+1, 5 funkcionalitást nyújt a digitalis médiatartalmak biztonságos és könnyű tárolásához, valamint SATA II és NCQ technológiát a minél magasabb teljesítmény érdekében. Ráadásul az NVIDIA ActiveArmor módszere biztonságos hálózati kapcsolatot tesz lehetővé a számítógép bekapcsolásától kezdve, a lehető legmagasabb szinten védve ezzel a PC-t a vírusoktól.

A KN2 SLI 2005 decemberétől lesz elérhető – az újdonság ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés