Connect with us

technokrata

Dolgozói ADSL és költséghatékony adatátvitel az Inviteltől

Laptop

Dolgozói ADSL és költséghatékony adatátvitel az Inviteltől

A munkáltató megtakarítása tehát 33,5%, a munkavállaló pedig több mint kétszer akkora értékű juttatást kap.

Magyarország második legnagyobb távközlési és ADSL szolgáltatója, az Invitel kedvező feltételekkel, adó- és járulékmentesen igénybe vehető Dolgozói ADSL szolgáltatást kínál, amelyet mostani akciója keretében az év végéig 0 forintos havidíjért biztosít. Ezzel párhuzamosan olyan adatátviteli megoldást is kínál, amellyel a vállalkozások költségkímélő módon építhetik ki vagy bővíthetik virtuális számítógépes hálózatukat.

Az Invitel Dolgozói ADSL szolgáltatása hatékony segítséget kínál a cégek számára, hogy a törvényi szabályozás adta lehetőséget kihasználva adómentes bérjellegű juttatást nyújtsanak alkalmazottaiknak. Az 1995. évi CXVII. törvény 2003. januári módosításával a munkáltatónak lehetősége nyílik kedvezményes vagy ingyenes Internet-használatot biztosítani dolgozói számára. Ez az adómentes természetbeni juttatás összességében akár 85%-os adó- és járulékmegtakarítást is jelenthet. Ennek a kihasználásában nyújt segítséget az Invitel megoldása.

A szolgáltatás mind a munkáltatóknak, mind pedig a munkavállalóknak számos előnnyel jár. Igénybevételével a cég járulékot takaríthat meg, ezzel bérköltségeit csökkentheti, ezen kívül a dolgozói prémiumrendszer vagy kompenzációs csomag keretében adott juttatások körét bővítheti, valamint megteremtheti alkalmazottai számára a távmunka, illetve az otthoni munkavégzés feltételeit. A szolgáltatás előnyei a munkavállaló oldalán elsősorban a kedvezményes otthoni Internet-használat és munkavégzés lehetőségében jelentkeznek. Az Invitel garantálja a gyors kiépítést, segítséget nyújt az adminisztráció kezelésében, és éjjel-nappal hívható technikai ügyelettel biztos hátteret ad a szolgáltatás működéséhez. Ezen felül tíz vagy több Dolgozói ADSL egyidejű megrendelése esetén jelentős flottakedvezményt is kínálnak.

Példa a megtakarításra:

Ha a munkaadó munkabérben fizet ki a dolgozó részére bruttó 10.000 Ft-ot (például fizetésemelés vagy prémium gyanánt), akkor a teljes bérköltsége 13.350 Ft, a munkavállaló pedig – az szja levonása utáni nettó összeget – csupán körülbelül 5.000 Ft-ot fog megkapni. Ezzel szemben ha a munkáltató adómentes dolgozói ADSL-hozzáférést biztosít a munkavállalónak természetbeni juttatásként bruttó 10.000 Ft-ért, akkor megtakaríthatja a 3.350 Ft-os járulékot, a munkavállaló pedig körülbelül 5.000 Ft többletértékhez jut.
A munkáltató megtakarítása tehát 33,5%, a munkavállaló pedig több mint kétszer akkora értékű juttatást kap. Így összesen 80-85%-os értékelőnyhöz jutnak.
A cég távoli munkaállomásai – így például a dolgozói ADSL-hozzáféréssel rendelkező, otthon dolgozó munkatársak az Invitel IPSec szolgáltatásának segítségével költségkímélő és egyúttal biztonságos módon tudnak kapcsolódni a cég hálózatához.
Mivel a szolgáltatás a már meglévő Internet-hálózatot használja, költséghatékony, a megfelelő szintű automatikus titkosítás révén pedig biztonságos adatátvitelt tesz lehetővé, akár asztali, akár mobil számítógépekkel való kapcsolódással.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek