Connect with us

Jogosult a Montana

Laptop

Jogosult a Montana

Két fontos kategóriában is jogot szerzett A Montana Rt. arra, hogy a központosított közbeszerzés keretében kormányzati intézmények megrendeléseit teljesítse.

A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) által indított közbeszerzési eljárásban a nagyvállalati és általános kategóriában is sikeres a Montana által benyújtott pályázat. A „hálózati aktív eszközök és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése” területének becsült keretösszege több mint 6Mrd forint. E területen szerzett jogot a Montana Rt. arra, hogy a kormányzati intézmények számára a központosított közbeszerzés keretében megvalósuló beruházásokban szállítóként részt vegyen. Szakértői feladatai ellátása mellett meghatározott termékcsoportok szállítását is végezheti. Ilyenek a 3COM és HP aktív hálózati eszközök. Ezek közé tartoznak s switch-ek, hubok, routerek, tűzfalak. Ehhez kapcsolódnak az IP telefónia bevezetéséhez szükséges eszközök és a mind népszerűbb vezeték nélküli megoldások is. A fegyvertárban helyet kaptak a Systimax passzív eszközök is.

A hálózatépítés és a hálózati szolgáltatások fejlesztése jövőbe mutató feladat. A Montana Rt. a magyar számítógépes hálózati megoldások piacának meghatározó szereplője. Gágyor Gábortól, a Microsoft Partner Managerétől nemrég értesültünk arról, hogy harmadik Gold Partnerségének megszerzésével a Montana az Európai Microsoft Partnerek felső 10%-ába tartozó elit megbecsült tagja lett. Sokéves tapasztalata, egyedülálló referenciái, magasan képzett szakemberei garanciát jelentenek arra, hogy ügyfelei számára optimális, minőségi hálózati infrastruktúra tervezzen és telepítsen. A cég Montana Quality Support tevékenysége keretében készen áll arra, hogy az általa megvalósított rendszerek műszaki támogatására akár 7x24x365 órát is lefedő szolgáltatási szintet biztosítson.

„Számunkra megtisztelő a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság tenderén elért eredmény. Az a dolgunk, hogy eredményes, sikeres együttműködésünk eredményeképpen megrendelőink is elégedettek legyenek azzal, hogy a tender után minket választottak” – mondta Kun Éva, a Montana Rt. vezérigazgató helyettese.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom