Connect with us

Hirdetés

technokrata

Világrekorder gigant plazma TV itthon is

Laptop

Világrekorder gigant plazma TV itthon is

A Samsung a napokban hazánkban is bemutatta a világ legnagyobb méretű, kereskedelmi forgalomban kapható plazma TV-jét.

A November 18. és 20. között a Westend Hilton szállodában megrendezett VI. Budapesti Házimozi és Hi-Fi Show-n kiállított 80 colos plazma készülék pengeéles képét 2,07 millió pixelből állítja elő. Ez a felbontás kétszer tisztább képet ad, mint a piacon kapható más modellek. Hatalmas és kitűnő képével a 80 colos plazma a televíziónézés tökéletesen új élményével ajándékozza meg használóját. Valósághű, nagy felbontású képe még nappali fénynél is tökéletesen élvezhető.

A 80 colos modell a kategória eddigi legnagyobb képernyője. Az 1.920×1.080 pixeles képfelbontással ez a televízió képes a nagyfelbontású műsorszóró rendszerek jelét teljes egészében megjeleníteni. A készülékben kivételes, 800 cd/m2 fényerősséget és 2000:1 kontrasztarányt értek el.

A 80 colos plazma televízió kézzelfogható jelei a Samsung azon törekvésének, hogy időről időre, újabb és újabb csodákkal lepje meg a technika-, és elektronika-rajongó közönséget.

˝A Samsung megpróbálja úttörő szerepét megőrizni mind az otthoni szórakoztatásban, mind pedig a professzionális felhasználás területein, elsősorban nagyképernyős készülékek (visual display) fejlesztésével˝ – mondta Man Yong Shin, a projektor (visual display) divízió elnök-helyettese. ˝80 colos (körülbelül 2 méter) képátlójú plazma készülékünket, például egyaránt használhatjuk házimozi-rendszerünkhöz vagy videokonferenciák és prezentációk megtartásához. Ez a készülék végre egyesíti magában a hatalmas méretet és a kiváló képfelbontást, mindkét tulajdonságban túlszárnyalva elődeit.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés