Connect with us

technokrata

Világrekorder gigant plazma TV itthon is

Laptop

Világrekorder gigant plazma TV itthon is

A Samsung a napokban hazánkban is bemutatta a világ legnagyobb méretű, kereskedelmi forgalomban kapható plazma TV-jét.

A November 18. és 20. között a Westend Hilton szállodában megrendezett VI. Budapesti Házimozi és Hi-Fi Show-n kiállított 80 colos plazma készülék pengeéles képét 2,07 millió pixelből állítja elő. Ez a felbontás kétszer tisztább képet ad, mint a piacon kapható más modellek. Hatalmas és kitűnő képével a 80 colos plazma a televíziónézés tökéletesen új élményével ajándékozza meg használóját. Valósághű, nagy felbontású képe még nappali fénynél is tökéletesen élvezhető.

A 80 colos modell a kategória eddigi legnagyobb képernyője. Az 1.920×1.080 pixeles képfelbontással ez a televízió képes a nagyfelbontású műsorszóró rendszerek jelét teljes egészében megjeleníteni. A készülékben kivételes, 800 cd/m2 fényerősséget és 2000:1 kontrasztarányt értek el.

A 80 colos plazma televízió kézzelfogható jelei a Samsung azon törekvésének, hogy időről időre, újabb és újabb csodákkal lepje meg a technika-, és elektronika-rajongó közönséget.

˝A Samsung megpróbálja úttörő szerepét megőrizni mind az otthoni szórakoztatásban, mind pedig a professzionális felhasználás területein, elsősorban nagyképernyős készülékek (visual display) fejlesztésével˝ – mondta Man Yong Shin, a projektor (visual display) divízió elnök-helyettese. ˝80 colos (körülbelül 2 méter) képátlójú plazma készülékünket, például egyaránt használhatjuk házimozi-rendszerünkhöz vagy videokonferenciák és prezentációk megtartásához. Ez a készülék végre egyesíti magában a hatalmas méretet és a kiváló képfelbontást, mindkét tulajdonságban túlszárnyalva elődeit.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák