Connect with us

Világrekorder gigant plazma TV itthon is

Laptop

Világrekorder gigant plazma TV itthon is

A Samsung a napokban hazánkban is bemutatta a világ legnagyobb méretű, kereskedelmi forgalomban kapható plazma TV-jét.

A November 18. és 20. között a Westend Hilton szállodában megrendezett VI. Budapesti Házimozi és Hi-Fi Show-n kiállított 80 colos plazma készülék pengeéles képét 2,07 millió pixelből állítja elő. Ez a felbontás kétszer tisztább képet ad, mint a piacon kapható más modellek. Hatalmas és kitűnő képével a 80 colos plazma a televíziónézés tökéletesen új élményével ajándékozza meg használóját. Valósághű, nagy felbontású képe még nappali fénynél is tökéletesen élvezhető.

A 80 colos modell a kategória eddigi legnagyobb képernyője. Az 1.920×1.080 pixeles képfelbontással ez a televízió képes a nagyfelbontású műsorszóró rendszerek jelét teljes egészében megjeleníteni. A készülékben kivételes, 800 cd/m2 fényerősséget és 2000:1 kontrasztarányt értek el.

A 80 colos plazma televízió kézzelfogható jelei a Samsung azon törekvésének, hogy időről időre, újabb és újabb csodákkal lepje meg a technika-, és elektronika-rajongó közönséget.

˝A Samsung megpróbálja úttörő szerepét megőrizni mind az otthoni szórakoztatásban, mind pedig a professzionális felhasználás területein, elsősorban nagyképernyős készülékek (visual display) fejlesztésével˝ – mondta Man Yong Shin, a projektor (visual display) divízió elnök-helyettese. ˝80 colos (körülbelül 2 méter) képátlójú plazma készülékünket, például egyaránt használhatjuk házimozi-rendszerünkhöz vagy videokonferenciák és prezentációk megtartásához. Ez a készülék végre egyesíti magában a hatalmas méretet és a kiváló képfelbontást, mindkét tulajdonságban túlszárnyalva elődeit.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő