Connect with us

Újabb egy évig a D-Link szállítja a Magyar Telekom részére az ADSL modemeket

Laptop

Újabb egy évig a D-Link szállítja a Magyar Telekom részére az ADSL modemeket

Ismét a D-Link-kel kötött szerződést a Magyar Telekom az ADSL modemek szállítására.

A nemrégiben zárult tender eredményeként tavalyi év után 2006-ban ismét a D-Link szállítja a Magyar Telekom részére az ADSL modemeket. Január 1-jétől a Magyar Telekom megrendelése szerint 200.000 modemet szállít le egy éven belül a szélessávú eszközök piacát vezető gyártó, melynek eredményeként jövő év végére a hazai ADSL modemek 75 százalékán a már jól ismert márkanév lesz olvasható.

Tovább folytatódik a 2003-ban kezdődött partneri együttműködés a Magyar Telekom és a világ egyik vezető hálózati aktív eszköz gyártója között. A legnagyobb magyarországi telefonszolgáltató elégedettségét mutatja, hogy a 2004-ben beszállított 120.000 modem után ismét a D-Link eszközeit választotta. Az újabb 200.000 modem beszerzésére adott megrendelés a szélessávú piac vezetője számára óriási piaci lehetőséget jelent.

„Korábbi feltételezéseinknek megfelelően az ADSL kapcsolat megosztására szolgáló eszközök, routerek, switch-ek, adapterek vásárlásánál a felhasználók a hálózati homogenitást helyezik előtérbe.” – mondta Élő András, a D-Link Magyarország vezetője.

„Az Internet-szolgáltató által telepített első hálózati eszköz, azaz a modem márkája jelentősen befolyásolja a későbbi döntéseket. Bízunk abban, hogy kiváló minőségű termékeink a továbbiakban is a Magyar Telekom ügyfeleinek is megelégedésére szolgálnak, és az Internet-kapcsolat megosztásához szükséges vezetékes vagy vezeték nélküli eszközeik vásárlásánál is az általunk gyártott hálózati eszközöket keresik.”

A pályázat elnyerése tovább erősíti a D-Link magyarországi helyzetét a hálózati eszközök piacán. A vezeték nélküli (WLAN) eszközök terén már ma is vezető cég a vezetékes eszközök piacán is messze a piaci átlagot meghaladó növekedési ütemet diktál. „Reményeink szerint együttműködésünk tovább folytatódik a Magyar Telekommal a szélessávú és VoIP termékek értékesítésében.” – fejtette ki a D-Link hosszabb távú magyarországi terveit Élő András.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő