Connect with us

Iroda Jekatyerinburgban

Laptop

Iroda Jekatyerinburgban

Megnyílt a moszkvai kereskedelmi képviselet első regionális irodája Jekatyerinburgban.

2005. november 15.-én megnyílt a Moszkvai Kereskedelmi Képviselet első regionális irodája Jekatyerinburgban, melynek vezetője Reppa Gábor, az ITDH Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. korábbi munkatársa, a FÁK gazdasági szakértője. A megnyitóra kiutazott állami küldöttséget Gilyán György, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium közigazgatási államtitkára, a keleti gazdasági kapcsolatok fejlesztéséért felelős kormánybiztos vezetette.

Az iroda megnyitásának nem titkolt célja a magyar-orosz kapcsolatok Moszkva-centrikusságának csökkentése, az orosz kapcsolatok regionális szintű kezelése.

A regionális iroda tevékenységi körzete az Uráli Szövetségi Körzet, melynek fejlett nehézipara, bányászata, műszer- és vegyipara lehetővé teszi a késztermékek, feldolgozóipari berendezések kivitele mellett a logisztikában és turisztikában a magyar szerepvállalást.

Rétfalvi György, az ITDH vezérigazgatója kiemelte: „A hazai vállalkozók számára nemcsak méretei, és felvevőképessége miatt fontos az orosz piac, hanem a viszonylagos földrajzi közelség mellett, a korábbi gazdasági kapcsolatokból származó helyzeti előnyünket is jól hasznosíthatjuk. Jó alapot ad termékeink ismertsége, a személyes kapcsolatok, a nyelvismeret, illetve a már meglévő tapasztalataink az üzleti és kulturális szokások terén.”Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom