Connect with us

technokrata

Cisco Expo nyolcadszor

Laptop

Cisco Expo nyolcadszor

Nyolcadik Cisco Expo: ismét együtt a hálózati szakemberek és döntéshozók népes hazai tábora.

A Cisco Systems Magyarország idén nyolcadik alkalommal rendezi meg a Cisco Expo-t, az év legnagyobb hálózati konferenciáját és kiállítását, az iparág szakembereinek és döntéshozóinak legjelentősebb hazai szakmai fórumát. A Cisco Expo 2005 célja, hogy a legfrissebb hálózati, informatikai és üzleti információkat eljuttassa a hazai vállalatok, kormányzati, önkormányzati és oktatási intézmények vezetőihez és technológiai szakembereihez.

Bár a vállalatok kommunikációjuk és üzleti folyamataik egyre jelentősebb részét bonyolítják a neten, felmérések igazolják, hogy a hazai cégek egy része ma még nem használja ki a világháló előnyeit, és nem rendelkeznek az internetes megoldásokat üzemeltető szakembergárdával sem. Egy vállalat akkor tudja az internetes üzleti megoldásokat sikeresen alkalmazni, ha képes üzleti folyamatait a számítástechnika nyelvén modellezni. A hang- és adathálózatok konvergenciáját biztosító IP telefónia és az ehhez kapcsolódó videokommunikációs lehetőségek, a biztonságos hálózati hozzáférést kínáló vezeték nélküli hálózatok, a hálózati biztonsági megoldások, az adattároló hálózatok és az e-learninget elősegítő megoldások olyan stratégiai technológiák, amelyek lehetővé teszik az internetes üzleti megoldások adaptálását mind a nagyvállalatok, a kis- és középvállalatok, valamint a kormányzati és oktatási intézmények számára. A konferencia mindezek jegyében arra mutat rá, hogy e szervezetek működésében melyek a hatékonyságnövelés kulcsfontosságú tényezői.

A rendezvény plenáris ülésén mutatkozik be Paul Mountford úr, a Cisco Systems új regionális elnöke, aki előadásában gyakorlati példákkal szemlélteti az innovatív technológiák és az internet szerepét a vállalati és kormányzati hatékonyság növelésében. A Cisco Expo technológiai szekcióinak keretében az IP telefónia és videókommunikáció, a hálózatbiztonság, a hálózati infrastruktúra és az adatközpontok, valamint a szolgáltatói hálózatok újdonságai kerülnek bemutatásra, míg az üzleti szekciókon a különböző gazdasági szektorok, a kormányzat, az önkormányzatok és az oktatás számára nyújtott megoldások kerülnek napirendre. Az előadásokat a Cisco Systems, illetve nemzetközi és hazai partnerei – többek között a KFKI-LNX Hálózatintegrációs zrt., a T-Systems, a BT, az IBM Magyarországi Kft., a HP Magyarország Kft., az S&T Magyarország Kft., továbbá az APC és a Trend Micro –, valamint a Cisco megoldásokat alkalmazó cégek vezetői és szakemberei tartják.

A Cisco Expo 2005 időpontja és helyszíne: 2005. november 23-24. MOM Park, UCI Palace Mozi (1123 Budapest, Alkotás út 53.)Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp