Connect with us

technokrata

Megérkezett a HP Color LaserJet 3000 nyomtatócsalád

Laptop

Megérkezett a HP Color LaserJet 3000 nyomtatócsalád

A HP Color LaserJet 3000 nyomtatócsalád tagjait kis létszámú, körülbelül 10 fős, menedzselt informatikai környezetben dolgozó munkacsoportok igényeinek megfelelően tervezték.

Gyors és megbízható fekete-fehér nyomtatást kínálnak, a színes nyomtatás előnyeivel. Számos olyan új technológiával javítják a felhasználók által tapasztalt nyomtatási minőséget és nyomtatókezelést, mint az új tonerkialakítás és az egyszerű belső felépítés. Mindezek együtt biztosítják a nagyszerű nyomtatási eredményt.

Legfontosabb jellemzők (újdonságok):
-Tulajdonságai többségében a fekete-fehér HP LaserJet 2400-as sorozattal egyezik meg, beleértve ebbe a fekete lapköltséget is. (A Q6511A tonerrel összehasonlítva.) A két nyomtatócsalád közötti árkülönbség jórészt csak a HP Color LaserJet 3000-es sorozathoz a dobozban adott színes tonerkazetták árával egyezik meg. Így ez az első olyan színes lézernyomtató a HP-tól, amellyel a fekete nyomtatás minden szempontból kompromisszummentes a hasonló kategóriájú fekete lézernyomtatókhoz képest.
-Nagy sebességű nyomtatás, percenként 29 fekete-fehér, és 15 színes oldal.

-A HP Instant-on technológiája a fekete lézernyomtatóknál megszokott mértékűre csökkenti a nyomtató bemelegedési idejét, időt és pénzt takarít meg.
-Felhasználóbarát, magyar nyelvű, háttér-világításos LCD kezelőpanel teszi egyszerűvé a használatát.
-A beépített webkiszolgálón keresztül, vagy az új HP Web Jetadmin 8.0-val akár felhasználónként is követhető a készülék használata, ami segítséget a nyomtatási költségek cégen belüli leosztásában.
-A beépített HP webkiszolgáló lehetővé teszi, hogy az informatikai szakemberek távolról telepítsék, konfigurálják és felügyeljék az egyes nyomtatókat.
-A Color Access Controls rendszerrel korlátozható a színes nyomtatáshoz való hozzáférés felhasználók és alkalmazások szerint. Így elkerülhetők a jogosulatlan színes nyomtatások költségei.
-A HP által kifejlesztett új technológiákat összefogó HP Imageret 2400 révén professzionális, kiváló minőségű színes dokumentumok nyomtathatók.
-A továbbfejlesztett, kémiailag növesztett, gömb alakú HP ColorSphere Toner-nek köszönhetően fényes felületű és kiváló színvisszaadású dokumentumokat nyomtat.
-A HP Smart Printing technológia a nyomtató és a HP nyomtatási kellékanyagainak az együttműködésével olyan automatikus szabályozást biztosít, amely megbízhatóan és egyenletesen az optimális nyomtatási minőséget garantálja.
-A nyomtatókat a HP teljes töltésű tonerkazettákkal szállítja, így a vételár jelentős része a készülékekkel lenyomtatható.

Árak:
-HP Color LaserJet 3000: 229.000 forint (+ÁFA)
-HP Color LaserJet 3000n: 299.000 forint (+ÁFA)
-HP Color LaserJet 3000dn: 369.000 forint (+ÁFA)
-HP Color LaserJet 3000dtn: 429.000 forint (+ÁFA).

Jelmagyarázat a modellekhez:
n – ˝network˝ hálózati
d – ˝duplex˝ kétoldalas
t – ˝tray˝ extra lapadagolót tartalmaz.

Kapható: 2005. november közepétől.

Kellékanyagok:
-HP Color LaserJet Q7560A fekete nyomtatókazetta ColorSphere tonerrel, maximum 6.500 oldal nyomtatásához.
-HP Color LaserJet Q7561A ciánkék nyomtatókazetta ColorSphere tonerrel, maximum 3.500 oldal nyomtatásához.
-HP Color LaserJet Q7562A sárga nyomtatókazetta ColorSphere tonerrel, maximum 3.500 oldal nyomtatásához.
-HP Color LaserJet Q7563A bíbor nyomtatókazetta ColorSphere tonerrel, maximum 3.500 oldal nyomtatásához.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek