Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jóváhagyva a Telekom és a T-Mobile egyesülése

Laptop

Jóváhagyva a Telekom és a T-Mobile egyesülése

A Magyar Telekom Közgyűlése jóváhagyta a Magyar Telekom és a T-Mobile Magyarország egyesülési szándékát.

A Magyar Telekom rendkívüli Közgyűlése a mai napon jóváhagyta az Igazgatóság előterjesztése alapján a T-Mobile Magyarország Rt. és a Magyar Telekom Rt. egyesülési szándékát.

A Közgyűlés meghallgatta Straub Elek elnök-vezérigazgató tájékoztatóját a tervezett egyesülés részleteiről, majd dr. Pap László, a Felügyelő Bizottság elnöke ismertette a Felügyelő Bizottság álláspontját az egyesüléssel kapcsolatban. Ezt követően a részvényesek szavazással döntöttek a T-Mobile Magyarország Rt. beolvadási szándékáról a Magyar Telekom Rt.-be. Az egyesülést követően a Magyar Telekom Rt. működési formája változatlan marad.

A Közgyűlés döntése alapján az Igazgatóság 2005. szeptember 30-i fordulónappal elkészíti a Magyar Telekom Rt. vagyonmérleg-tervezetét és vagyonleltár-tervezetét, valamint a – beolvadás utáni – nyitó vagyonmérleg-tervezetét és vagyonleltár-tervezetét. Az Igazgatóság e dokumentumokat egy újabb Közgyűlés elé terjeszti. Az Igazgatóság ezen kívül a Közgyűlés elé terjeszti majd az egyesülési szerződés és a jogutód társaság Alapszabályában végrehajtandó esetleges módosítások tervezetét, továbbá a jogszabályi előírásoknak megfelelően a jogutód Magyar Telekom Rt.-ben részvényesként részt venni nem kívánó személyekkel való elszámolás módjáról szóló tervezetet.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés