Connect with us

Magyar szoftversiker az USA-ban

Laptop

Magyar szoftversiker az USA-ban

Graphisoft Építőipari Folyamat Modellező szoftver – az ötdimenziós (5D) építészeti kivitelezést támogató rendszer a szoftver kategóriában helyezett volt a Wall Street Journal 2005. évi technológiai innovációs díjáért folyó versenyben.

A Graphisoft, a Virtuális Épület megoldások piacvezetője ma bejelentette, hogy Építőipari Folyamat Modellező szoftvere (Virtual Construction) helyezést ért el a Wall Street Journal 2005. évi technológiai innovációs díjáért folyó versenyben. Ez a díj a Föld bármely részéről származó magánszemélyek, gazdasági társaságok és szervezetek technológiai innovációját ismeri el a biotechnológia, a szoftver, a biztonságtechnika, az energiatermelés és a környezetvédelem területén.

“Az építőipar hatalmas, és lemaradásban van az információ technológia alkalmazásában a hatékonyságnövelés és a költségcsökkentés érdekében.” – mondta Dominic Gallello, a Graphisoft vezérigazgatója – “Azt gondoltuk, hogy a drámai változás előmozdítására új folyamatokra és ezeket támogató technológiára lesz szükség. A legelőrelátóbb építőipari cégek szerte a világon már ebbe az irányba haladnak. Megtiszteltetésnek tartjuk, hogy nevünk olyan társaságokéval együtt szerepel mint a GE, az IBM és a Hewlett-Packard.”

A Graphisoft Építőipari Folyamat Modellező szoftvere az első kereskedelmi forgalomban kapható ötdimenziós (5D) építészeti kivitelezést támogató rendszer. Ez lehetővé teszi az építőipari szakemberek számára, hogy ötdimenzióban tervezzenek és irányítsanak projekteket, egyedi módon ötvözve a háromdimenziós épületmodellt az idő és a költség faktorral. Gyorsan bővülő vevőkörükben megtalálható például a Webcor Builders, Rodgers Quinn Construction, Turner Construction, Holder Construction, China State Construction, YIT, SRV, NCC és Skanska.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő