Connect with us

Laptop

Java és .NET

A Java és a .NET integrációjával elhárul az akadály a szolgáltatásorientált architektúra továbbterjedése elől.

A Sun Microsystems bejelentette, hogy a Java technológia és a Microsoft .NET platform jobb együttműködése érdekében a cég elősegíti a Windows Communication Foundation (WCF) –nel való együttműködést, a meghatározó WS*-specifikációk nyílt forráskódú megvalósításával. A Java Enterprise Edition (Java EE) és a .NET platform zökkenőmentes integrációja lehetővé teszi, hogy a fejlesztők szinte bármilyen operációs rendszer, például Solaris, Windows vagy Linux alatt készítsék el alkalmazásaikat, úgy, hogy azok heterogén számítástechnikai rendszerekben is jól működjenek együtt egymással.

Az új megoldás kiterjedtebb közös munkát tesz lehetővé a vállalatok szempontjából is, hiszen az alkalmazások fejlesztésébe a partnerek sokkal szélesebb körét vonhatják be. A két platform közötti együttműködés ráadásul elősegíti a webszolgáltatások és a szolgáltatásorientált architektúrákon (SOA) alapuló alkalmazásfejlesztés elterjedését is, hiszen az új megoldás mérsékli a járulékos költségeket, csökkenti a feladatok összetettségét, illetve az azzal járó kockázatot.

A Sun mai bejelentése összhangban áll korábban is hangoztatott elkötelezettségével a Solaris operációs rendszer és Java technológia, illetve a Windows és .NET platformok szorosabb együttműködtethetősége iránt, melyet egyszeri bejelentkezéses (SSO) és azonosítási technológiáinak fokozott integrációjával is elősegít. A Java Business Integration specifikációhoz (JSR 208) és a Liberty Alliance-hoz hasonló más szabványokkal együtt ez a webszolgáltatások együttműködését célzó erőfeszítés is elősegíti a szolgáltatásorientált architektúrára alapozott alkalmazások kifejlesztését, telepítését és felügyeletét.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom