Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új telekommunikációs résztvevő a magyarországi előválasztásos telefonszolgáltatás piacán

Laptop

Új telekommunikációs résztvevő a magyarországi előválasztásos telefonszolgáltatás piacán

A 3C Magyarország hálózatán létrejövő vezetékes hívásokkal akár 10-35%-os megtakarítás érhető el, és nem kell előhívó számot sem tárcsázni.

Az orosz és közép-európai telekommunikációs és Internet szolgáltató vállalat a Consolidated Communications Corporation (3C Plc.) bejelentette, hogy a közelmúltban elindította közvetítő előválasztásos telefonszolgáltatását (CPS) az újonnan liberalizált magyar telekommunikációs piacon, és a cégcsoport magyarországi leányvállalata, a 3C Kft. aláírta első, országos viszonteladói szerződését a szolgáltatás értékesítésére. A június végi bejelentés óta a rendszer tesztelése megtörtént és mára aláírták az első szolgáltatói szerződéseket. A szolgáltatás T-com területen, illetve A 3C partnere által biztosított budapesti, miskolci, győri, székesfehérvári, tatabányai, kecskeméti, pécsi, debreceni és zalaegerszegi végpontokon különösen kedvező feltételekkel vehető igénybe.

A 3C nemzetközi hátterű fejlett infrastruktúrája és az EUROMACC számlázási rendszere akár nagy számú egyidejű hívás zavartalan lebonyolítását is lehetővé teszi. Hívási szokásoktól függően akár 10-35%-os megtakarítás is elérhető a havi telefonszámlán a versenytársak áraihoz képest. A szolgáltatás igen fontos előnye, hogy tárcsázáskor nincs szükség külön telefonvonal és telefonkészülék beszerzésére, nem szükséges előhívó számot tárcsázni, továbbá a T-com-mal kötött szerződésnek megfelelően a hívás átirányítása automatikus.

„A fejlesztés alapvető fontosságú a 3C Kft. jövője szempontjából, mert lehetővé teszi terjeszkedésünket a kis- és középvállalkozások dinamikusan növekvő piacán” – jegyezte meg Sztefan Cvetkov, a 3C Kft. ügyvezető igazgatója. „A közvetítő előválasztásos telefonszolgáltatásunkkal kapcsolatos kezdeti tapasztalataink rendkívül biztatóak. Bízunk benne, hogy hamarosan egyre több végfelhasználó rajtunk keresztül bonyolítja hívásait.”

Az új szolgáltatás a cégcsoport nemrég történt arculatváltását követően kerül bemutatásra.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés