Connect with us

Világelső alaplap újdonság az ECS-től

Laptop

Világelső alaplap újdonság az ECS-től

Az Elitegroup Computer Systems (ECS) bemutatta PF22 nevű alaplapját, ami az Intel 955X chipkészletes alaplapok közül elsőként támogatja az ATI CrossFire technológiáját.

Az ECS skálázható D.G.E. (Scalable Dual Graphic Engines) architektúrájának köszönhetően a PF22 kihasználja az ATI Crossfire technológiáját. A világ első 955X chipset-tel felszerelt és ATI Crossfire technológiát támogató alaplapként a PF22 a mindent elsöprő háromdimenziós grafikus élményt nyújtja a számítógép-játékosoknak és rajongóknak egyaránt. A skálázható D.G.E. nem csak a két grafikus kártya szimultán használatát teszi lehetővé – ezzel megnövekedett 3D teljesítményt elérve -, de egyszerre akár négy kijelző használatát is támogatja.


A számítógép teljesítményének optimalizálása érdekében a PF22 támogatja az I.O.C (Instant Overclocking Controller) technológiát. Az I.O.C. segítségével a rendszer a processzor terhelésétől függően automatikusan növelheti annak órajelét, így javítva az összteljesítményt. Ez lehetőséget nyújt a játékosok számára hogy egyszerűen kitapasztalják a túlhajtással elérhető extra teljesítményt.

A kiváló játékélmény mellett a PF22-t digitális szórakoztatásra tervezték, amihez az Intel 955X chipsetjének köszönhetően a PF22 minden igényt kielégít. A PF22 támogatja az Intel Pentium Extreme Edition processzort, ami egyesíti a kétmagos és a Hyper-Threading technológiát és a felhasználók számára lehetővé teszi a nagy teljesítményigényű alkalmazások futtatását.

A Dual Gigabit Ethernet gyorsítja a hálózati elérést. Az Intel Matrix Storage gyors és biztonságos hozzáférést nyújt a digitális fényképekhez, zenei- és videófájlokhoz, a 8 csatornás hangrendszer kiváló minőségű térhatástú hangot biztosít. A kétcsatornás DDR2 667 memória, a kétmagos és a 64 bites támogatás tovább javítja a rendszer
válaszidejét és 8 GB-ra növeli a támogatott memória maximális méretét.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom