Connect with us

Hirdetés

technokrata

Storagebird LAN: vadonatúj külső meghajtó

Laptop

Storagebird LAN: vadonatúj külső meghajtó

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta legújabb, esztétikus kialakítású külső meghajtóját.


A nagy kapacitású adattároló eszközöket igénylő digitális video- és képfeldolgozó alkalmazások egyre népszerűbbek a felhasználók körében. Ezzel párhuzamosan természetesen a mind jelentősebb kapacitással rendelkező merevlemezek iránt is megnövekedett az érdeklődés. A Fujitsu Siemens Computers legújabb Storagebird LAN elnevezésű külső merevlemeze tökéletes megoldást kínál az utólagos bővítésre.

Az új berendezés a legigényesebb felhasználók számára is megfelelő választás, hiszen teljesítménye mellett, esztétikai kialakítása is megkülönbözteti elődeitől és versenytársaitól. Elfelejthetjük a csúnya, dobozokat, amelyeket nem győztünk az íróasztal alá rejteni. Az új Storagebird LAN modern kialakítású, alumínium házával bármelyik nappali díszévé válhat.

A Fujitsu Siemens új merevlemeze 160 GB-os kapacitásával képes fotóink, videóink, vagy egyéb adataink tárolására. Használata rendkívül egyszerű, miután egy Ethernet porton keresztül csatlakoztattuk számítógépünkhöz vagy routerünkhöz, Plug&Play funkciója azonnal lehetővé teszi a teljes körű felhasználást, külön driver-ek telepítése nélkül.

A Storagebird LAN ráadásul önálló FTP szerverként is képes kiszolgálni igényeinket, így barátainkkal is megoszthatjuk fotóink, vagy kívánt adataink.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés