Connect with us

technokrata

IBM megoldások Linux alapon – mindenkinek

Laptop

IBM megoldások Linux alapon – mindenkinek

Az Ingram Micro Magyarország, mint az IBM és a Novell hivatalos magyarországi disztribútora konferenciát szervez, amelyen az IBM üzleti szoftver megoldásait SUSE Linux platformon mutatják be.

Kis és nagy cégek egyre többen alkalmaznak Linuxot a globális üzleti élet mindennapjaiban. A Linux mindenütt megjelenik: a film-animáció digitális világától a webes kereskedelmen és az online aukciókon át az olyan sokkal hagyományosabb területekig, mint az államigazgatás vagy a pénzügyi szolgáltatások.

Ahogy a Linux a kilencvenes évek vége felé kiemelkedett a homályból, az IBM az első nagy szoftver- és rendszerforgalmazók között volt, aki proaktív módon felkarolta a fiatal operációs rendszert. Még ha egyes iparági megfigyelők úgy is gondolták, hogy az IBM érdeklődése a Linux iránt legjobb esetben is kiforratlan, a Linux-közösségnek nyújtott korai és minden hardverplatformra kiterjedő támogatás mára kezd kifizetődni. Mára az IBM több százmillió dollárt költött Linux alapú fejlesztésekre, és szinte minden üzleti szoftvere fut Linuxon.

A SUSE Linux Enterprise Server 9 a kis, közepes és nagy méretű cégek számára kínálja a legfontosabb hálózati szolgáltatásokat a kulcsfontosságú informatikai környezetekhez szükséges magas rendelkezésre állással és skálázhatósággal. A SUSE Linux Enterprise Server 9, amely mögött a Novell kiterjedt támogatási infrastruktúrája és partnerhálózata áll, egy biztonságos, megbízható platform egy nyílt forráskódú számítástechnikai környezet kialakításához és használatához. A SUSE Linux Enterprise Server 9 páratlan teljesítményt és méretezhetőséget, átfogó, nyílt forráskódú funkcionalitást, valamint hardverplatformok és szoftvercsomagok széles körének támogatását kínálja.

A rendezvény helyszíne: Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.), Hollywood Multiplex mozi

A rendezvény időpontja: 2005. 11. 04. 9.00 – 14.00Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák