Connect with us

Hirdetés

technokrata

IBM megoldások Linux alapon – mindenkinek

Laptop

IBM megoldások Linux alapon – mindenkinek

Az Ingram Micro Magyarország, mint az IBM és a Novell hivatalos magyarországi disztribútora konferenciát szervez, amelyen az IBM üzleti szoftver megoldásait SUSE Linux platformon mutatják be.

Kis és nagy cégek egyre többen alkalmaznak Linuxot a globális üzleti élet mindennapjaiban. A Linux mindenütt megjelenik: a film-animáció digitális világától a webes kereskedelmen és az online aukciókon át az olyan sokkal hagyományosabb területekig, mint az államigazgatás vagy a pénzügyi szolgáltatások.

Ahogy a Linux a kilencvenes évek vége felé kiemelkedett a homályból, az IBM az első nagy szoftver- és rendszerforgalmazók között volt, aki proaktív módon felkarolta a fiatal operációs rendszert. Még ha egyes iparági megfigyelők úgy is gondolták, hogy az IBM érdeklődése a Linux iránt legjobb esetben is kiforratlan, a Linux-közösségnek nyújtott korai és minden hardverplatformra kiterjedő támogatás mára kezd kifizetődni. Mára az IBM több százmillió dollárt költött Linux alapú fejlesztésekre, és szinte minden üzleti szoftvere fut Linuxon.

A SUSE Linux Enterprise Server 9 a kis, közepes és nagy méretű cégek számára kínálja a legfontosabb hálózati szolgáltatásokat a kulcsfontosságú informatikai környezetekhez szükséges magas rendelkezésre állással és skálázhatósággal. A SUSE Linux Enterprise Server 9, amely mögött a Novell kiterjedt támogatási infrastruktúrája és partnerhálózata áll, egy biztonságos, megbízható platform egy nyílt forráskódú számítástechnikai környezet kialakításához és használatához. A SUSE Linux Enterprise Server 9 páratlan teljesítményt és méretezhetőséget, átfogó, nyílt forráskódú funkcionalitást, valamint hardverplatformok és szoftvercsomagok széles körének támogatását kínálja.

A rendezvény helyszíne: Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.), Hollywood Multiplex mozi

A rendezvény időpontja: 2005. 11. 04. 9.00 – 14.00



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés