Connect with us

IBM megoldások Linux alapon – mindenkinek

Laptop

IBM megoldások Linux alapon – mindenkinek

Az Ingram Micro Magyarország, mint az IBM és a Novell hivatalos magyarországi disztribútora konferenciát szervez, amelyen az IBM üzleti szoftver megoldásait SUSE Linux platformon mutatják be.

Kis és nagy cégek egyre többen alkalmaznak Linuxot a globális üzleti élet mindennapjaiban. A Linux mindenütt megjelenik: a film-animáció digitális világától a webes kereskedelmen és az online aukciókon át az olyan sokkal hagyományosabb területekig, mint az államigazgatás vagy a pénzügyi szolgáltatások.

Ahogy a Linux a kilencvenes évek vége felé kiemelkedett a homályból, az IBM az első nagy szoftver- és rendszerforgalmazók között volt, aki proaktív módon felkarolta a fiatal operációs rendszert. Még ha egyes iparági megfigyelők úgy is gondolták, hogy az IBM érdeklődése a Linux iránt legjobb esetben is kiforratlan, a Linux-közösségnek nyújtott korai és minden hardverplatformra kiterjedő támogatás mára kezd kifizetődni. Mára az IBM több százmillió dollárt költött Linux alapú fejlesztésekre, és szinte minden üzleti szoftvere fut Linuxon.

A SUSE Linux Enterprise Server 9 a kis, közepes és nagy méretű cégek számára kínálja a legfontosabb hálózati szolgáltatásokat a kulcsfontosságú informatikai környezetekhez szükséges magas rendelkezésre állással és skálázhatósággal. A SUSE Linux Enterprise Server 9, amely mögött a Novell kiterjedt támogatási infrastruktúrája és partnerhálózata áll, egy biztonságos, megbízható platform egy nyílt forráskódú számítástechnikai környezet kialakításához és használatához. A SUSE Linux Enterprise Server 9 páratlan teljesítményt és méretezhetőséget, átfogó, nyílt forráskódú funkcionalitást, valamint hardverplatformok és szoftvercsomagok széles körének támogatását kínálja.

A rendezvény helyszíne: Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.), Hollywood Multiplex mozi

A rendezvény időpontja: 2005. 11. 04. 9.00 – 14.00Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom