Connect with us

SBO szeminárium: az informatika kínálta lehetőségek

Laptop

SBO szeminárium: az informatika kínálta lehetőségek

A Synergon Informatika Rt. SAP Üzletág szakmai előadása naprakész információkkal szolgál az általuk kínált vállaltirányítási megoldásról és annak üzleti előnyeiről.

A mai felgyorsult világban az egyre élesedő gazdasági verseny olyan informatikai hátteret követel, amelyben a folyamatok hatékonyan együttműködnek, a vezetők átfogó és pontos információk alapján hozzák meg döntéseiket, és precíz adminisztráció biztosítja a zökkenőmentes ügyvitelt.

Fontos, hogy az informatikai rendszer képes legyen a gyors változások kezelésére, hiszen egy vállalatnak a siker érdekében folyamatosan új megoldásokat kell alkalmaznia és ezt a vállalatirányítási rendszerének is követnie kell. Erre a feladatra csak nagyon kevés vállalatirányítási rendszer (ERP) tud teljes körű megoldással szolgálni. A német SAP AG termékei ezen a területen piacvezetők.

Ma már nem csak a nagyvállalatok engedhetik meg maguknak, hogy erős versenyképességet, minőséget, stabilitást és biztonságot nyújtó rendszereket alkalmazzanak!

A Synergon Informatika Rt. SBO szemináriumának keretében megismerhetőkké válnak azok a lehetőségek, melyek segítségével vállalatánál jelentősen leegyszerűsíthetők és felgyorsíthatók a folyamatok, a kommunikáció és az ügyintézés pedig kényelmesebbé válhat az erőforrások kedvezőbb kihasználása mellett!

A fogyasztói társadalom egyre magasabb követelményeket támaszt a kiskereskedelmi vállalkozásokkal szemben. Bemutatókon arra is választ adnak, hogy egy vállaltirányítási rendszer miként kapcsolódik hatékonyan a vásárlókat kiszolgáló bolti rendszerekhez, s hogyan biztosít egységes integrált megoldást a kis- és nagykereskedelmet folytató vállalkozások számára.

Az Európai Unió különböző vissza nem térítendő támogatásokkal, kedvezményes hitelkonstrukciókkal, és számos további programmal segíti a magyarországi kis- és középvállalatokat informatikai rendszereinek fejlesztésében. Igény esetén – előadások során – a különböző források feltárására, megismerésére is biztosítanak lehetőséget.

A rendezvény időpontja:
2005. november 10. (csütörtök) – 9.00-16.00-ig

A rendezvény helyszíne:
Synergon Informatika Rt. 1047 Budapest, Baross u. 91-95.

Program:
09:00 – 10:00 Regisztráció
10:00 – 11:00 Előadás – SAP Business One bemutatása
11:00 – 11:30 kávészünet
11:30 – 12:00 Előadás – Miért fontos a vállalatirányítási rendszer integrációja?
12:00 – 13:00 Ebédszünet (szendvicsekkel és üdítővel várjuk a látogatókat)
13:00 – Kötetlen beszélgetés, érdeklődés esetén tájékoztatás a különböző vissza nem térítendő támogatások lehetőségeiről.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom