Connect with us

technokrata

610 millió vállalati innováció támogatására

Laptop

610 millió vállalati innováció támogatására

Meghirdették a Vállalti innováció támogatására kiírt pályázat második szakaszát.

A Gazdasági Versenyképesség Operatív Program 2005. október 24-étől meghirdette a GVOP 3. 3. 3./02 pályázat második szakaszát Vállalati Innováció támogatására. A támogatásra, rendelkezésre álló keretösszeg: 610 millió Ft.

A pályázat célja hozzásegíteni a kis- és középvállalkozásokat (KKV) a rövid idő alatt hasznosuló, magas technológiai szintet képviselő műszaki fejlesztési eredmények megszerzéséhez, valamint kutatás-fejlesztési feladatok megvalósításához. Támogatásra jogosult az önállóan pályázó, a projektet Magyarországon megvalósító, belföldi székhelyű, jogi személyiségű vagy jogi személyiséggel nem rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozás, amelynél a cégjegyzékbe való bejegyzés vagy – egyéni vállalkozás esetén – az egyéni vállalkozói igazolvány kiadása 2003. december 31-e előtt történt meg.

A támogatás formája visszafizetési kötelezettség nélküli végleges juttatás, ami olyan közvetlen pénzbeli támogatást jelent, melyet – a nem szerződésszerű teljesítés esetétől eltekintve – nem terhel semmiféle visszafizetési kötelezettség. A projektre igényelhető támogatás – a projekt elszámolható költségeire – minimum 5.000.000 Ft, maximum 75.000.000 Ft.

Támogatható tevékenységek:

  • Alkalmazott kutatási és kísérleti fejlesztési munka

  • Önálló kísérleti fejlesztés;
  • Kísérleti fejlesztéshez kapcsolódó megvalósíthatósági tanulmány készítése;
  • Új, vagy az eddig ismerteknél előnyösebb tulajdonságokkal rendelkező technológia, termék vagy szolgáltatás kifejlesztését szolgáló K+F eredmény hasznosítási jogának megszerzése, vásárlása, adaptálása, az adaptáláshoz szükséges eszközök, immateriális javak és anyagok beszerzése;
  • Önálló technológia-, termék- és szolgáltatásfejlesztés, az ehhez szükséges eszközök immateriális javak és anyagok beszerzése.

A pályázatok benyújtására 2006. január 9-éig van lehetőség. A pályázati felhívás 2005. október 24-étől letölthető az alábbi weboldalakról:Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák