Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dupla kapacitás és sebesség: FibreCAT TX10 PacketLoader

Laptop

Dupla kapacitás és sebesség: FibreCAT TX10 PacketLoader

A Fujitsu Siemens Computers FibreCAT TX10 PacketLoader rendszere kompakt, megbízható és nagy teljesítményű megoldás az automatikus biztonsági másolatkészítéshez és helyreállításhoz.

Az új VXA-320 szalagos meghajtóra épülő eszköz elődjének, a VXA-2 PacketLoader kapacitásának és átviteli sebességének kétszeresét nyújtja. Helytakarékos, 1U magas, 10 kazettanyílással rendelkező rack-egység, amely nagyfokú megbízhatósághoz és maximális teljesítményhez juttatja a kis- és közép vállalatokat (KKV) és a fiókirodákat.

A biztonságos adattárolás a kis- és középvállalatoknál is fontos sikertényező. Ennek ellenére ebben a méretszegmensben sok cég nem védekezik kellőképpen az adatvesztés ellen. A kimondottan KKV-igényekre szabott FibreCAT TX10 PacketLoaderrel a vállalatok professzionális minőségben végezhetik el fontos adataik biztonsági mentését és helyreállítását. A rendkívül hibatűrő, csúcsteljesítményű rendszer könnyű kezelhetősége, automatizáltsága és karbantartásának rugalmas jellege is említést érdemel, kedvező ára pedig kimondottan vonzóvá teszi. Az új FibreCAT TX10 PacketLoader kitűnően illeszkedik a Fujitsu Siemens Computers KKV tároló kínálatába, és jól kiegészíti többi termékét, köztük a FibreCAT N20i fájl- és nyomtatószervert és a FibreCAT N40i NAS- és iSCSI-megoldást.

Gyors és nagy kapacitású automatikus biztonsági másolatkészítés
A FibreCAT TX10 PacketLoader maximális tárkapacitása 3,2 TB, legnagyobb átviteli sebessége pedig 80 GB/óra. Az utóbbi érték négyszer múlja felül a DAT-72 (Digital Audio Tape) és a DDS-5 (Digital Data Storage) technológiára épülő eszközök sebességét. A szalagokat 500 alkalommal lehet újraírni és elolvasni – ez a DAT-rendszerekre jellemző érték ötszöröse.

Mivel a FibreCAT TX10 PacketLoader teljesen automatikusan választja ki a kazettákat a megfelelő nyílásból és helyezi vissza őket a biztonsági másolatkészítés befejezésekor, megspórolja a manuális kazettacsere feladatát. Az automatikus biztonsági mentés 10 munkanapon keresztül nem igényel emberi beavatkozást. A FibreCAT TX10 PacketLoader ily módon kiiktatja a potenciális hibaforrást jelentő folyamatokat és csökkenti a biztonsági másolatkészítés idő- és költségigényét, ami erőforrásszűke esetén kiemelten fontos szempont.

Az eszköz adat-helyreállításkor vonalkód olvasóval gyorsítja a leolvasási folyamatot, és ezzel minimumra szorítja a helyreállítás átfutási idejét.

Kompatibilitás a VXA-2 kazettákkal
A FibreCAT TX10 PacketLoader nemcsak írni és olvasni, hanem formázni is tudja elődje kazettáit. Így a VXA-2 szalagokkal dolgozó felhasználók új kazetták vásárlása nélkül is élvezhetik az új eszköz előnyeit.

A FibreCAT TX10 PacketLoader 2005 novemberében kerül a magyar piacra. 1U helyet foglal el egy standard 19 colos racken, de asztali változatban is kapható. Az egymeghajtós VXA-320 opcionális belső tárolóként is telepíthető az Intel processzoros PRIMERGY szerverekbe és a Solaris/SPARC-alapú PRIMEPOWER szerverekbe.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés