Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csúcstechnológiás LG újdonságok

Laptop

Csúcstechnológiás LG újdonságok

Az LG Electronics élvonalbeli digitális termékeket mutatott be az október 11-15. között megrendezett Korea Electronic Show (KES) 2005 kiállításon, Goyang City városában.

Az LG kiállította világviszonylatban is versenyképes termékeit, köztük Plazma és LCD TV-ket, DMB telefonokat, hálózaton kommunikáló háztartási készülékeket és más digitális konvergenciás termékeket.

A többfunkciós konvergenciás televíziók között bemutatásra került a világ legnagyobb 102 colos Plazma TV-je, a 71 colos aranyozott és a ˝Timemachine˝ rendszerű Plazma TV, illetve az 55 colos full HD és a memória kártya nyílással ellátott LCD TV – valamint más prémium kategóriás termékek.

Az LG kiállította továbbá lenyűgöző formavilágú, élvonalbeli mobilkommunikációs termékeit: földi valamint műholdas rendszerű DMB telefonját, egymillió poligonos 3D játéktelefonját, valamint a világ első DMB laptopját.

Abban a futurisztikus kiállítótérben ahol a bemutatott új koncepciójú háztartási gépeket a látogatók ki is próbálhatták, bemutatásra kerültek a cég csúcskategóriás fehérárui, köztük a DIOS háztartáselektronikai termékek, valamint a Roboking porszívó is.

Plazma termékek
Az LG kiállította 102 colos, 2,07 millió pixeles full HD plazma TV-jét, amely 76, 71 és 60 colos kivitelben is kapható, illetve bemutatta aranyozott házimozi rendszerét és aranyozott 71 colos és a 160 GB-os merevlemezzel ellátott Plazma TV-jét, valamint a világ első 60 colos full HD PDP TV-jét, illetve a 42, és 50 colos single-scan PDP készülékeit.

LCD termékek
Az 55 colos full HD LCD TV, valamint 32 colos több memóriakártya nyílással ellátott készüléke mellett kiállították a világ legkeskenyebb LCD monitorait is: a 80-as sorozat L1780Q és L1980Q modelljeit, amelyek kijelzői mindössze 20,5 milliméter vékonyak, illetve a 40-es sorozatból az L1740PQ modellt.

Mobiltelefonok
Az LG több, mint 20-féle mobiltermékét mutatta be a KES-en, köztük a T-style (elforgatható) műholdas és földi rendszerű DMB telefonjait, kisméretű multitask zenélő mobilját, 5 megapixeles kamerás telefonját, szétcsúsztatható mobilját és navigációs, valamint 3D-s játéktelefonját.

Beépített háztartási készülékek
Az LG háztartási készülékei közül mosogatógépeket, kimchi hűtőgépeket, light wave sütőket, kombinált hűtőgépeket és borhűtőket vehettek szemügyre az érdeklődők.

DIOS kollekció
Az LG DIOS kollekcióján belül prémium minőségű side-by-side hűtőt, kimchi és borhűtőszekrényt, illetve light-wave sütőbőt és mosogatógépet mutatott be.

Roboking
A bemutató egyik legnépszerűbb LG terméke a Roboking porszívó volt, amely extra hosszú üzemidejű lítium polimer akkumulátorával és szenzoros érzékelőjével elkápráztatta a közönséget.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés