Connect with us

Hirdetés

technokrata

A nyílt forráskódok és a kereskedelmi szoftverek összekapcsolása

Laptop

A nyílt forráskódok és a kereskedelmi szoftverek összekapcsolása

A WebLogic olyan környezetté vált, melyben az Apache Tomcat és a BEA WebLogic szerverek együtt, egymással együtműködve használhatók – adta hírül az Alerant Rt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

A WebLogic használata számos előnyt nyújt ezentúl a BEA és az Apache Tomcat felhasználók számára, hiszen ahelyett, hogy számos különböző menedzsment interfészt kellene használniuk fejlesztési és alkalmazási feladataik megoldásánál, egyetlen környezetben dolgozhatnak.

A technológiák kialakításakor a BEA kiemelt figyelmet fordított arra, hogy külön támogatást nyújtson az Apache Tomcat felhasználók részére elsősorban a rendszerirányítás, illetve az üzemeltetés területén. A támogatáson túl élvezhetik a BEA-eszközök használatából származó előnyöket is, így többek között teljeskörűen kezelhetik az Apache Tomcat elemeket a BEA WebLogic Server adminisztratív konzolján keresztül. A konzol egyrészt grafikus felhasználói interfészt ad az elemek hálózati kezeléséhez, másrészt olyan környezetet biztosít, amellyel a felhasználók megnézhetik a servlet információk adatait, az alkalmazás-objektumok tulajdonságait. A biztonság ellenőrzése és a teljesítmény figyelése a grafikus interfészeken keresztül szintén megvalósítható Apache Tomcat elemek esetében.

A BEA fejlesztéseinek eredményeképpen az Apache Tomcat könnyen integrálható a BEA WebLogic Serverbe, további segítséget jelent, hogy több Tomcat alkalmazás és szolgáltatás is kezelhető a BEA WebLogic Server konzolján keresztül.

A teljeskörű háttértámogatás biztosítása érdekében a BEA partnerkapcsolatot alakított ki a Covalent Technologies céggel, mely az egyik vezető vállalat az Apache Tomcat számára nyújtott támogatási szolgáltatások terén.

A BEA fejlesztőeszközének, a BEA WebLogic Workshopnak következő kiadása további támogatást biztosít majd a nyílt forráskódú és ipari szabványok alapján történő alkalmazásfejlesztéshez, így például a Spring, Struts, Hibernate, Java Server Faces és Java Server Pages, valamint az Apache Tomcat, BEA WebLogic Server és más J2EE-környezetek használatához.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés