Connect with us

technokrata

A legújabb Panasonic fejlesztések

Laptop

A legújabb Panasonic fejlesztések

A Panasonic márkanevéről jól ismert Matsushita Electric Industrial ma bejelentette új SD kártyás filmfelvevőjének piacra dobását, melyben a következő generációs digitális szórakoztatóelektronikai termékek számára közös platformot teremtő, fejlett rendszer-LSI található.

Alapvetően háromféle rendszer-LSI készült az integrált platform számára – a digitális szórakoztatóelektronikai termékek három fő kategóriájának igényei szerint. Ezek a hordozható AV-eszközök, a mobiltelefonok, és a házi AV-berendezések

A hordozható AV-eszközökhöz tervezett rendszer-LSI különböző felvételi formátumokhoz és médiumokhoz képes alkalmazkodni az adatfeldolgozás során, beleértve az MPEG2 és MPEG4 formátumot, valamint az SD kártyákat és DVD lemezeket, mindeközben szem előtt tartva a minél alacsonyabb energiafogyasztás és a minél nagyobb teljesítmény egymással versengő célját is. Az első ilyen jellegű termék a piacon a Panasonic SD kártyás filmfelvevője (SD kamkordere), az SDR-S100-as modell, melynek szállítása ebben a hónapban kezdődött meg.

Mobiltelefonok esetében az új rendszer-LSI lehetővé teszi majd az egyszegmensű földi digitális televízióadások megtekintését, például az NTT Docomo P901iTV nevű készülékén, melyet a Panasonic fejlesztett ki, és Japánban hamarosan a boltokba kerül. Az új telefon világelsőként tartalmaz egyszegmensű digitális TV-tunert az iparágban.

A digitális televíziókat, DVD lejátszókat és egyéb eszközöket felölelő házi AV-berendezések kategóriája számára olyan funkciókat tesz lehetővé az új áramkör, mint például a kétcsatornás dekódolás, a H264-es dekódolás, vagy a HDTV-s MPEG2-adatok támogatása. Nagysebességű memóriájának köszönhetően ez a rendszer-LSI kiváló teljesítménnyel rendelkezik, és különleges minőségű mozgóképet kínál.

A Panasonic a következő technológiákat fejlesztette ki a rendszer-LSI-k számára:
-Megosztható és újra felhasználható szoftverplatform.
-Új multimédia processzorral ellátott hardverplatform.
-Kiváló minőségű AV-teljesítmény, alacsony energiafogyasztás, valós idejű feldolgozás, biztonságos szerkezet.

A rendszer-LSI-k alábbi felhasználói előnyei a gyártók számára is hasznot jelentenek:
-A hatékonyabb szoftverfejlesztés csökkenti a fejlesztésre fordítandó időt, és javítja a szoftverek minőségét.
-A digitális szórakoztatóelektronikai termékekben kombinálódó többféle jellemző új értékek keletkezését jelenti.
-Az alkalmazás feltételei az állítható felépítésnek és a multicodec technológiáknak köszönhetően rugalmasan kezelhetők.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom