Connect with us

technokrata

Kiszervezi szállítási tevékenységét a Magyar Telekom

Laptop

Kiszervezi szállítási tevékenységét a Magyar Telekom

Ekkora gépkocsiparkot még nem szerveztek ki Magyarországon.

A Magyar Telekom Szállítási Igazgatóságának kiszervezéséről írtak alá szerződést a Magyar Telekom és az MKB-Euroleasing Autópark Rt. képviselői Budapesten a Magyar Telekom Székházban kedden. A szerződés november 1-jétől lép életbe.

A Magyar Telekom középtávon a szállításhoz kapcsolódó tevékenységek üzleti hatékonyságának mintegy húsz százalékos javulását várja a kiszervezéstől. A kiszervezési partnerként választott MKB-Euroleasing Autópark Rt. már rendelkezik a Magyar Telekommal kapcsolatos referenciákkal, minthogy a T-Mobile Magyarország gépkocsiparkjának egy részét is ők menedzselik. A november elsején életbe lépő szerződés szerint a Magyar Telekom 83 munkavállalója az MKB-Euroleasing Autópark Rt. dolgozójaként működik majd közre az eddig házon belül nyújtott szállítási szolgáltatások menedzselésében.

A Magyar Telekom és egyes leányvállalatai által használt, kétezernél is több gépjármű üzemeltetésével kapcsolatos szolgáltatásokról létrejött mai szerződés hazai viszonylatban egyedülálló, mert ekkora gépkocsiparkot még nem szerveztek ki Magyarországon. A Magyar Telekom a jelenlegi megállapodáshoz kapcsolódóan a jövő évtől kezdve az új gépjárművek lízing útján történő beszerzését is az MKB-Euroleasing csoporttal együttműködésben tervezi.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák