Connect with us

Díj az év internetes kereskedőjének

Laptop

Díj az év internetes kereskedőjének

www.azevinterneteskereskedoje.hu

Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, az Inter-Európa Bank és a Kirowski Rt. közösen hívta életre Az Év Internetes Kereskedője Díjat, amit minden évben az az internetes kereskedő vállalkozás kap, amely a vásárlók internetes szavazása illetve a szakmai zsűri döntése alapján legtöbbet tette a hazai e-kereskedelem területén, és zsűri véleménye alapján a legjobbnak bizonyul.

Az Inter-Európa Bank Rt. kezdeményezését felkarolva az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (mint alapító), a Kirowski Rt. és a Bank (mint társalapítók) azzal a közös szándékkal hozták létre az Év Internetes Kereskedője Díjat, hogy ezzel is kiemelt hangsúlyt helyezzenek az egyre nagyobb üzleti jelentősséggel bíró eCommerce elismerésére.

A díj kiosztása előzetes internetes közönségszavazás, majd egy ezt követő üzleti, pénzügyi és marketing kritériumok vizsgálata után lebonyolított szakmai zsűrizés alapján történik. A szakmai zsűri az alábbi szervezetek képviselőiből áll: Informatikai Vállalkozások Szövetsége, Kirowski Rt., Inter-Európa Bank Rt., Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért, Index Rt., Sanoma Rt., Portfolio.hu, Ringier Kiadó Kft., Budapesti Corvinus Egyetem – eBusiness kutatócsoport.

Az internetes közönségszavazás a www.azevinterneteskereskedoje.hu internetes oldalon folyik 2005. október 17. és november 11. éjfél között.

A közönségszavazás alatt nevezhető és értékelhető minden olyan termék, szolgáltatás, vagy az Interneten keresztül értékesítő vállalkozás, amely Magyarországon cégbejegyzéssel rendelkezik, magyar nyelvű honlappal rendelkezik, függetlenül annak típusától (webáruház, marketplace, vagy a termék/szolgáltatás értékesítését lehetővé tevő egyéb honlap).

A szavazás után kialakult sorrend alapján a szakmai zsűri a legtöbb szavazatot kapott 30 vállalkozás közül – többkörös elbírálás után – először kijelöli az általa legjobbnak minősített 10 e-kereskedőt, majd közöttük azt az egyet, aki megkapja az Év Internetes Kereskedője Díjat. A zsűri a döntéshez többek között értékeli a vállalkozások üzleti modelljeit, az elért üzleti eredményeket, a felhasználó-barátságot, fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ismertetők minőségét, az ismertséget, és számtalan egyéb szempontot. A fődíj mellett a szakmai zsűri kiválasztja az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét is.

A díj ünnepélyes átadására november végén kerül sor. Az év internetes kereskedője jogot szerez arra, hogy egy évig használhassa a díj megjelölését, valamint az alapítók és a médiatámogatók által felajánlott számos kedvezményt is igénybe veheti.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom