Connect with us

Hirdetés

technokrata

Invitel: IP telefónia trendek, üzleti konferencia és e-phone megoldások

Laptop

Invitel: IP telefónia trendek, üzleti konferencia és e-phone megoldások

Invitel szakmai nap a kis- és középvállalkozások számára.

Az Invitel Rt. 2005. október 13-án rendezte meg szakmai előadás-sorozatának második szimpóziumát, amelynek központi témája a hazai kis- és középvállalkozások számára nyújtott telekommunikációs szolgáltatások legújabb fajtái. A programot a Bagi–Nacsa páros telefonparódiája és egy termékbemutatóval egybekötött workshop egészítette ki.

Zsembery György, a vállalat marketing vezérigazgató-helyettese nyitotta meg az Invitel Rt. idei második szakmai napját, melyen a kis- és középvállalkozások közel száz képviselője volt jelen. A rendezvény elsősorban azokra a trendekre fókuszált, amelyek hasznos, költséghatékony és testre szabott megoldásokat tartogatnak a KKV-k számára.

IP telefónia trendek, üzleti konferencia és e-phone megoldások
Sugár Mihály vendégelőadó, a Bell Research vezető tanácsadója független szakértőként nyújtott átfogó képet az IP-telefónia jelenlegi helyzetéről, a vezetékes és mobil szolgáltatások közötti konvergenciáról, illetve egy vezetékes vállalat által nyújtható mobiltelefon-szolgáltatásokról. Egyfelől bemutatta azokat a konkrét megoldásokat, amelyek alkalmazásával bővíthetőek a vezetékes technológia funkciói, másfelől felvázolta a vezetékes–mobil szolgáltatások integrált menedzselésének előnyeit.

Fehér Miklós üzleti értékesítési igazgató és Fábián Zoltán marketing osztályvezető bemutatta az Invitel üzleti konferencia, videotelefon és e-phone szolgáltatását. Az Invitel telefonkonferencia szolgáltatásának segítségével gyors, hatékony és kényelmes értekezlet tartható a világ bármely részéről. A normál tarifával működő szolgáltatás a hazai piacon egyedülállóan sok, egyszerre akár 15 aktív felhasználó számára biztosít részvételt. Az Invitel ADSL, IP VPN vagy ISDN kapcsolattal rendelkező ügyfelei számára elérhető a videotelefon szolgáltatás, amely magas kép- és hangminőség biztosításával teszi lehetővé a személyesebb kommunikációt. Az e-phone által az Invitel biztosítani tudja az e-mail kapcsolathoz hasonlóan kényelmes és költségkímélő irodai telefonhasználat alternatíváját. Az egyszerűen kezelhető szolgáltatás legfőbb előnye az alacsony beruházási és üzemeltetési költség.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés