Connect with us

DVD olvasót szerel be ügyfeleinek a KJK-KERSZÖV – példátlan mennyiségben

Laptop

DVD olvasót szerel be ügyfeleinek a KJK-KERSZÖV – példátlan mennyiségben

CompLex Jogtár: CD helyett DVD-n.

A jogászok munkaeszközének számító CompLex Jogtárat a kiadó KJK-KERSZÖV Kft. ezentúl kizárólag DVD formátumban adja előfizetőinek. A tavaly egy új kiadvány kapcsán már bevezetett nagykapacitású adathordozó ezzel végleg kiszorítja a CD-t. A zökkenőmentes váltáshoz a cég ingyenesen biztosít DVD-olvasókat. Ezek beszerzése az egész európai IT szektorban felkeltette a beszállítók figyelmét.

A havonta frissített CompLex CD Jogtár az 1993-as bevezetés óta több mint egy millió CD lemezre került fel. Nemcsak az eladott példányok száma emelkedett rohamosan, hanem a lemezeken kiadott jogi dokumentumok mennyisége is. „A szükséges tárhely pillanatokon belül túllépi a 2 CD-nyi mennyiséget, és a növekedés ütemét tekintve ez is csak ideig-óráig lenne elég. Szerencsére kéznél volt a megoldás, hiszen a hagyományos Jogtár mellett már több mint egy éve forgalmazzuk az emelt szintű tartalommal és szolgáltatásokkal rendelkező Jogtár+ adatbázist, ami a kezdetektől DVD-n jelenik meg. Az egyetlen gondnak az mutatkozott, hogy a DVD formátum még messze nem olyan elterjedt, mint a CD. Cégünk ezért úgy döntött, hogy az átálláshoz országszerte minden felhasználónak DVD-olvasó egységet küld, s ha szükséges, ingyenes beszerelésükről is gondoskodik. Mivel előfizetőink jelentős hányada a közigazgatásból kerül ki, a „modernizáció” számos állami, önkormányzati szervezetet is érint.” – nyilatkozta az adathordozó-váltásról Bucsi Szabó Zsolt, a cég ügyvezetője.

Az akció során több konténernyi DVD olvasó érkezett az országba, ami rögtön utána elosztásra és beszerelésre kerül. Érdekesség, hogy ilyen mértékű egyszeri hardvercserére Magyarországon még nem volt példa.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom