Connect with us

Hirdetés

technokrata

Másolásvédett lemezek írása a legújabb Blindwrite-tal

Laptop

Másolásvédett lemezek írása a legújabb Blindwrite-tal

Féltjük eredeti lemezeinket az idő vasfogától? Készítsünk hát róluk biztonsági másolatot; az ennek során problémát jelentő másolásvédelmet pedig bízzuk csak a Blindwrite-ra.

A Blindwrite Suite tulajdonképpen egy eszközkészlet CD- és DVD-írásra. Futtatása után lemásolható (akár klónozással is) bármelyik korong, még a másolásvédettek is (természetesen csak saját használatra). Emellett képes audió CD-t írni direkt MP3-ból, Ogg Vorbis-ból, WAV vagy WMA formátumokból. Ezenfelül CD-ROM emulátornak is használható, a Daemon Tools-hoz vagy az Alcoholhoz hasonló módon.

Miben lett más az 5-ös verzió a korábbi változathoz képest? A legszembeszökőbb a kezelőfelület megújulása, mely az egykattintásos funkció révén még egyszerűbben használható (a GUI egyébként testre is szabható, már amennyiben valaki igényel ilyesmit egy médiaíró alkalmazástól). A fejlesztők új író és olvasó motort hoztak létre, így már DVD-k égetése is megvalósítható a programmal.

További képességei között megtalálhatjuk az image (kép) formátumok széles körének támogatottságát: BlindWrite 4.x (.BWT), CloneCD (.CCD), Iso image-ek (.ISO), Cuesheet/Binary (.CUE/.BIN), Alcohol (.MDS). Rendelkezik többnyelves támogatással is, s Windows 98-tól felfelé (az NT-t kivéve) minden microsoftos operációs rendszerrel képes együttműködni. A program shareware verziója letölthető a Download rovatból.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés