Connect with us

technokrata

Itanium 2 processzoros hibatűrő Fujitsu Siemens szerverek

Laptop

Itanium 2 processzoros hibatűrő Fujitsu Siemens szerverek

A Fujitsu Siemens Computers Intel Itanium 2 processzoros szervereket kínál a kritikus működésű környezetekbe.

A vállalat idén bemutatott Primequest szervercsaládjába integrálta az Intel Itanium 2 processzort. A termékcsalád az adatközpontokra jellemző szintű hibatűrést és nagy méretrugalmasságot biztosít az Itaniumra hangolt Linux és Windows Server 2003 operációs rendszert futtató szabványos környezetekben. Emiatt ideális választás azoknál a szervezeteknél, ahol anélkül szeretnék hasznosítani a szabványos megoldások pénzügyi előnyeit és rugalmasságát, hogy ennek az üzletmenet folytonossága látná kárát.


A Primequest szerverek ideálisak a magas rendelkezésre állási szintet, hibatűrő teljesítményt, fokozott rugalmasságot, és optimális erőforrás-kihasználást igénylő, kritikus alkalmazások futtatására. Tipikus alkalmazási területeik a nagyméretű adatbázisrendszerek és az online tranzakciófeldolgozási környezetek. A Primequest szerverarchitektúrája kiemelkedően hibatűrő: maximum nyolc, egymástól független, magas rendelkezésre állási szintű hardverpartíció kialakítására nyújt lehetőséget. A partíciók mindegyike tökéletesen független ˝szervereként˝ működik a rendszeren belül.

A Primequest szervercsalád a Fujitsu Siemens Computers optimalizált IT-környezet kialakítását támogató TRIOLE stratégiájának egyik eleme. A TRIOLE célja a szervereket, tárolókat, hálózatokat és middleware-eket egyesítő, dinamikus és rugalmas IT-környezet létrehozása. A TRIOLE stratégia megbízható adatközpontok tervezését, fejlesztését és bevezetését teszi lehetővé a heterogén környezetekben az üzletmenet-folytonosság, a reagálókészség és a hatékonyság javítása érdekében.

A TRIOLE stratégia szorosan összekapcsolódik a Fujitsu Siemens Computers Dinamikus Adatközpont (Dynamic Data Center, DDC) koncepciójával. A DDC alapján létrehozott új generációs hardver- és szoftverarchitektúra a végfelhasználói szolgáltatásokat és a vállalt szolgáltatási szintek (SLA) teljesítését állítja a középpontba, és valóra váltja az igény szerinti számítástechnika, az ˝on-demand computing˝ ígéretét. A DDC-vel a Fujitsu Siemens Computers ügyfelei elmozdulhatnak a többszintű, rendszeralapú IT-struktúráktól a szolgáltatásorientált architektúra felé. Ez azt jelenti, hogy dinamikus módon alkalmazásokhoz rendelhetik a számítógépes és adatbázis-erőforrásokat, fokozott rugalmasságot és megbízhatóságot érhetnek el, és gazdaságosabbá tehetik IT-infrastruktúrájuk üzemeltetését.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák