Connect with us

Itanium 2 processzoros hibatűrő Fujitsu Siemens szerverek

Laptop

Itanium 2 processzoros hibatűrő Fujitsu Siemens szerverek

A Fujitsu Siemens Computers Intel Itanium 2 processzoros szervereket kínál a kritikus működésű környezetekbe.

A vállalat idén bemutatott Primequest szervercsaládjába integrálta az Intel Itanium 2 processzort. A termékcsalád az adatközpontokra jellemző szintű hibatűrést és nagy méretrugalmasságot biztosít az Itaniumra hangolt Linux és Windows Server 2003 operációs rendszert futtató szabványos környezetekben. Emiatt ideális választás azoknál a szervezeteknél, ahol anélkül szeretnék hasznosítani a szabványos megoldások pénzügyi előnyeit és rugalmasságát, hogy ennek az üzletmenet folytonossága látná kárát.


A Primequest szerverek ideálisak a magas rendelkezésre állási szintet, hibatűrő teljesítményt, fokozott rugalmasságot, és optimális erőforrás-kihasználást igénylő, kritikus alkalmazások futtatására. Tipikus alkalmazási területeik a nagyméretű adatbázisrendszerek és az online tranzakciófeldolgozási környezetek. A Primequest szerverarchitektúrája kiemelkedően hibatűrő: maximum nyolc, egymástól független, magas rendelkezésre állási szintű hardverpartíció kialakítására nyújt lehetőséget. A partíciók mindegyike tökéletesen független ˝szervereként˝ működik a rendszeren belül.

A Primequest szervercsalád a Fujitsu Siemens Computers optimalizált IT-környezet kialakítását támogató TRIOLE stratégiájának egyik eleme. A TRIOLE célja a szervereket, tárolókat, hálózatokat és middleware-eket egyesítő, dinamikus és rugalmas IT-környezet létrehozása. A TRIOLE stratégia megbízható adatközpontok tervezését, fejlesztését és bevezetését teszi lehetővé a heterogén környezetekben az üzletmenet-folytonosság, a reagálókészség és a hatékonyság javítása érdekében.

A TRIOLE stratégia szorosan összekapcsolódik a Fujitsu Siemens Computers Dinamikus Adatközpont (Dynamic Data Center, DDC) koncepciójával. A DDC alapján létrehozott új generációs hardver- és szoftverarchitektúra a végfelhasználói szolgáltatásokat és a vállalt szolgáltatási szintek (SLA) teljesítését állítja a középpontba, és valóra váltja az igény szerinti számítástechnika, az ˝on-demand computing˝ ígéretét. A DDC-vel a Fujitsu Siemens Computers ügyfelei elmozdulhatnak a többszintű, rendszeralapú IT-struktúráktól a szolgáltatásorientált architektúra felé. Ez azt jelenti, hogy dinamikus módon alkalmazásokhoz rendelhetik a számítógépes és adatbázis-erőforrásokat, fokozott rugalmasságot és megbízhatóságot érhetnek el, és gazdaságosabbá tehetik IT-infrastruktúrájuk üzemeltetését.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő