Connect with us

technokrata

Videólejátszós új Apple iPod

Laptop

Videólejátszós új Apple iPod

Az Apple bemutatta az iPod termékvonal legújabb modelljeit, melyek 2,5 colos kijelzőjükön akár már videólejátszásra is képesek, de továbbra is lehetőséget biztosítanak akár fényképek és lemezborítók megjelenítésére is.

Az új iPod akár 15.000 dal, 25.000 fénykép vagy 150 órányi videó anyag tárolására is képes – 30 vagy 60 GB kapacitású merevlemezének köszönhetően. Az új modellek fekete és fehér színekben rendelhetők.


Az új iPod képes digitális zene, audió könyvek, audió és videó podcast adások, digitális videó klipek vagy akár komplett filmek lejátszására is. Az iTunes 6 és az iPod páratlan kombinációja a videó és audió tartalom egységes kezelésének élményét nyújtja, miközben az új iPod is kínálja mindazokat a szolgáltatásokat és funkciókat, melyek a korábbi generációit a világ legnépszerűbb és legismertebb digitális zenelejátszójává tették.

Az új iPod irányítása is az Apple egykezes navigációt is lehetvé tevő, innovatív Click Wheel tárcsájával történik, de a megnövelt méretű színes kijelzőnek és az újratervezett grafikájú menürendszernek köszönhetően ez még kényelmesebbé válik. A külön megvásárolható kiegészítőkkel – mint például az univerzális Dock és távirányító – az iPod illeszthető gyakorlatilag tetszőleges otthoni HiFi vagy videó rendszerhez, így nagyobb társaságokat is lenyűgöz.

Az Auto-Sync technológiának köszönhetően az új iPod modellek is tökéletes integrációt biztosítanak az iTunes program zenetárával és az iPhoto programban tárolt fénykép gyűjteménnyel. Az USB 2.0 kapcsolaton keresztül az iPod merevlemezén tárolt zene- és képgyűjtemény önműköden frissül minden csatlakoztatáskor, miközben az akkumulátora is töltődik. Az iPod merevlemeze eközben tetszőleges adatállományok, dokumentumok szállítására is alkalmas. Az új 30 GB-os modell akkumulátora akár 14, míg az új 60 GB-os modell akár 20 óra mobil üzemidőt is biztosít, a használat módjától függően.

Az új iPod modellek használatához USB 2.0, valamint legalább Mac OS X 10.3.9 és iTunes 6 szoftverrel telepített Mac számítógép, vagy legalább Windows 2000, illetve XP és iTunes 6 szoftverrel telepített PC szükséges.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák