Connect with us

Perl Konferencia – Larry Wall Magyarországon

Laptop

Perl Konferencia – Larry Wall Magyarországon

A Magyar Perl Barátok köre bejelentette, hogy 2005. október 22-n, szombaton, megrendezi az elsõ Magyar Perl Konferenciát. A konferencia jeles vendégei Larry Wall és Leo Tötsch lesznek.

A konferencia témája a Perl programozási nyelv jelenje és jövője, az elhangzó előadások e köré a téma köré építve a Perl mai felhasználási lehetőségeit, illetve a hamarosan megjelenő Perl 6 jövőbeni tulajdonságait mutatják be, több a Perlhez kapcsolódóan nemzetközi szinten ismert személyiség részvételével.

A rendezvényre várják Larry Wall-t, a Perl nyelv megalkotóját, Leo Tötsch-t, a Perl 6 virtuális gépének, a Parrotnak a fő fejlesztőjét, illetve tervek szerint videoközvetítés segítségével élőben közvetítik Autrijus Tangot, a Perl 6 fordítónak, a Pugsnak a vezető fejlesztőjét. A konferencia nyelve angol és magyar lesz.

A konferencia helyszíne az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola lesz, mely a Városliget közelében, mind tömegközlekedéssel, mind autóval jól megközelíthető helyen van. A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az előre regisztráló és a helyszínen elsőként megjelenő 100 résztvevőnek a szervezők – lehetőségeikhez mérten – megpróbálnak egy ajándékot is adni.

További részletek az alábbi kapcsolódó linken olvashatók.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom