Connect with us

Hirdetés

technokrata

Perl Konferencia – Larry Wall Magyarországon

Laptop

Perl Konferencia – Larry Wall Magyarországon

A Magyar Perl Barátok köre bejelentette, hogy 2005. október 22-n, szombaton, megrendezi az elsõ Magyar Perl Konferenciát. A konferencia jeles vendégei Larry Wall és Leo Tötsch lesznek.

A konferencia témája a Perl programozási nyelv jelenje és jövője, az elhangzó előadások e köré a téma köré építve a Perl mai felhasználási lehetőségeit, illetve a hamarosan megjelenő Perl 6 jövőbeni tulajdonságait mutatják be, több a Perlhez kapcsolódóan nemzetközi szinten ismert személyiség részvételével.

A rendezvényre várják Larry Wall-t, a Perl nyelv megalkotóját, Leo Tötsch-t, a Perl 6 virtuális gépének, a Parrotnak a fő fejlesztőjét, illetve tervek szerint videoközvetítés segítségével élőben közvetítik Autrijus Tangot, a Perl 6 fordítónak, a Pugsnak a vezető fejlesztőjét. A konferencia nyelve angol és magyar lesz.

A konferencia helyszíne az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola lesz, mely a Városliget közelében, mind tömegközlekedéssel, mind autóval jól megközelíthető helyen van. A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az előre regisztráló és a helyszínen elsőként megjelenő 100 résztvevőnek a szervezők – lehetőségeikhez mérten – megpróbálnak egy ajándékot is adni.

További részletek az alábbi kapcsolódó linken olvashatók.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés