Connect with us

A magyar közösségi Internet-hozzáférési helyek a kohézió és összetartozás lényeges eszközei

Laptop

A magyar közösségi Internet-hozzáférési helyek a kohézió és összetartozás lényeges eszközei

Magyarország kormánya képviseletében Kovács Kálmán részt vett a szabadságharc leverésének 156. évfordulóján tartott megemlékezésen Aradon.

2005. október 6-án a Magyar Kormány képviseletében Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter részt vett a szabadságharc leverésének 156. évfordulóján tartott megemlékezésen Aradon, és elhelyezte a megemlékezés koszorúit a Vesztőhelynél és a Szabadságszobornál.

Beszédében kiemelte, hogy a 21. századra a szülőföld tágabb értelmezést kap, amikor az Uniós tagság következtében a régiók Európájában átértékelődnek azok a fogalmak, melyek az országhoz és a határokhoz kapcsolódnak. Hangsúlyozta az információs technológia „határtalanságát” és a közös felelősséget, hogy úgy tudjuk használni és tartalommal megtölteni, hogy az a nemzet és a vele lakó más nemzetek számára a felemelkedést segítse. Elmondta, hogy az a mintegy 300 magyar közösségi Internet-hozzáférési hely, amely az IHM támogatásával a Kárpát-medencében és a tengerentúlon jön létre és alkot működő hálózatot, a kohézió és összetartozás lényeges eszköze. A minisztérium Erdélyben 89 ilyen, mindenki számára hozzáférhető eMagyar pontot alakít ki az év végéig.

Kovács Kálmán rövid megbeszélést folytatott Markó Béla miniszterelnök-helyettessel, az RMDSZ elnökével, akivel a közeljövőben esedékes budapesti találkozóról állapodott meg.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom