Connect with us

Hirdetés

technokrata

A magyar közösségi Internet-hozzáférési helyek a kohézió és összetartozás lényeges eszközei

Laptop

A magyar közösségi Internet-hozzáférési helyek a kohézió és összetartozás lényeges eszközei

Magyarország kormánya képviseletében Kovács Kálmán részt vett a szabadságharc leverésének 156. évfordulóján tartott megemlékezésen Aradon.

2005. október 6-án a Magyar Kormány képviseletében Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter részt vett a szabadságharc leverésének 156. évfordulóján tartott megemlékezésen Aradon, és elhelyezte a megemlékezés koszorúit a Vesztőhelynél és a Szabadságszobornál.

Beszédében kiemelte, hogy a 21. századra a szülőföld tágabb értelmezést kap, amikor az Uniós tagság következtében a régiók Európájában átértékelődnek azok a fogalmak, melyek az országhoz és a határokhoz kapcsolódnak. Hangsúlyozta az információs technológia „határtalanságát” és a közös felelősséget, hogy úgy tudjuk használni és tartalommal megtölteni, hogy az a nemzet és a vele lakó más nemzetek számára a felemelkedést segítse. Elmondta, hogy az a mintegy 300 magyar közösségi Internet-hozzáférési hely, amely az IHM támogatásával a Kárpát-medencében és a tengerentúlon jön létre és alkot működő hálózatot, a kohézió és összetartozás lényeges eszköze. A minisztérium Erdélyben 89 ilyen, mindenki számára hozzáférhető eMagyar pontot alakít ki az év végéig.

Kovács Kálmán rövid megbeszélést folytatott Markó Béla miniszterelnök-helyettessel, az RMDSZ elnökével, akivel a közeljövőben esedékes budapesti találkozóról állapodott meg.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés