Connect with us

technokrata

Megnyílt az új OKI bemutatóterem

Laptop

Megnyílt az új OKI bemutatóterem

Az OKI Systems Magyarország Kft. a mai napon Printer Szalon néven megnyitotta új bemutatótermét a Váci úton (a Lehel téri piaccal szemben), így mostantól már minden érdeklődő számára könnyen elérhetővé vált az OKI teljes termék palettája, beleértve az eredeti, gyári kellékanyagokat is.

Egy új bemutatóterem létrehozása azért vált fontossá, mert eddig nem volt lehetősége a vásárlóknak közvetlenül, megnézni vagy kipróbálni az OKI készülékeket. Az új bemutatóterembe minden érdeklődő bemehet, kipróbálhatja a legújabb nyomtatókat, faxokat, tájékoztatást kaphat a készülékek paramétereiről, sőt még tanácsokkal is ellátják azzal kapcsolatban, hogy az adott irodatechnikai igényeket melyik készülékkel lehet a leghatékonyabban kielégíteni. A végfelhasználók számára továbbá lehetőség nyílik eredeti, gyári kellékanyagok közvetlen beszerzésére is.

Eddig a viszonteladókon keresztül nyílt csak lehetőség az OKI készülékek kipróbálására, azonban az új bemutatóteremben az OKI nyomtatók és faxok teljes skálája hozzáférhetővé vált a szükséges eredeti, gyári kellékanyagokkal együtt. Itt nemcsak a végfelhasználók, de a viszonteladók és azok partnerei is kipróbálhatják, hogy mit tudnak az OKI készülékek.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp