Connect with us

A Xerox legújabb multifunkciós berendezései

Laptop

A Xerox legújabb multifunkciós berendezései

A grafikai és kreatív stúdiók, valamint a nyomdák jobb kiszolgálása érdekében a Xerox Magyarország bemutatta két új multifunkciós berendezését, a fekete-fehér Xerox 4110-t, valamint a színes DocuColor 250-t, amelyekkel gyorsan és könnyen készíthetők el a kitűnő minőségű nyomtatási munkák.

DocuColor 250
A DocuColor 250 a reklámügynökségek, a tervezőirodák, a marketingosztályok és a kreatív szolgáltatásokat nyújtó cégek kedvelt berendezésévé válhat, hiszen ezek azok az ügyfelek, akik jobb képminőséget és nagyobb sebességet igényelnek, de nem kívánnak nagy kapacitású színes nyomdai rendszereket beszerezni. Újdonság, hogy hagyományos 2 sugaras helyett, a DocuColor 250 a Xerox által kifejlesztett 32-sugaras lézeres technológiát alkalmazza, amely finom vonalakat, színeket és részletes árnyalatokat nyújt. A berendezés sebessége színes nyomtatás esetén 50 oldal/perc, fekete-fehér üzemmódban pedig 65 oldal/perc, bemelegedési ideje 150 másodperc, ami páratlan a piacon. A rendszer széles papírválasztékot (akár 300 g/m2 súlyú lapokat is) képes kezelni, valamint utómunkálati funkciókat is nyújt, például lyukasztást, fűzést és füzetkészítést, amelyek lehetővé teszik étlapok, katalógusok, hírújságok, brosúrák és más kreatív kísérőanyagok készítését is. A DocuColor 250-t használók a Creo Spire CX250 Color Server és a EFI Fiery EXP250 Color Server vezérlők közül választhatnak. A Spire CX250 az összes elterjedt fájlformátumhoz támogatja a montírozást, a nyomdaüzemi munkafolyamatokhoz szükséges eszközöket, valamint a változó adatok nyomtatását. A Fiery EXP250 korszerű munkafolyamati és biztonsági feltételeket nyújt, továbbá adatbázisa tárolja a különböző papírok jellemzőit ás automatikusan optimalizálja a nyomtatást.


Xerox 4110
A kis nyomdai rendszerek között a leggyorsabb szkennelési sebességet (110 oldal/perc) biztosító 4110-es kiválóan alkalmas a legkülönbözőbb nyomdai munkák elékészítésére, a térképektől a füzeteken át a DM levelekig. A Xerox 4110 az első olyan fekete-fehér kis nyomdai rendszer, amely kétfejes szkennelési technológiát használ, vagyis egyszerre tudja szkennelni egy dokumentum mindkét oldalát 100 nyomat/perces sebesség mellett. Ez az új eljárás jelentős időmegtakarítást eredményez sőt, az egyes munkákat előre beprogramozva egyszerre nyomtathatunk és szkennelhetünk, ami a teljesítmény valódi maximalizálását jelenti. Újdonság a berendezés által használt EA (emulzió-aggregációs) toner, amelynek előnye, hogy a gömb alakú, kémiailag növesztett egyforma szemcséi jobban illeszkednek egymáshoz, mint a fizikai úton darabolt festék, tehát gazdaságosabb, és nem szükséges szilikonos olaj a beégetéshez. A Xerox 4110 nagyobb súlyú (maximum 250 g/m2) papírokat is tud kezelni és sokféle lehetőséget kínál a kötészeti munkák elvégzéséhez. Alapkiépítésben 100-lapos irkázót és egy két- és háromlyukas lyukasztót tartalmaz, valamint egy behúzót, amellyel előre kinyomtatott fekete-fehér vagy színes oldalakat lehet a dokumentumba illeszteni. A DocuColor 250 és a Xerox 4110 bizonyára hazánkban is nagy sikernek örvend majd elsősorban azoknak a nyomtatással foglalkozó cégeknek a körében, amelyek be szeretnének lépni a nyomdai minőségű színes digitális nyomtatás területére.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom