Connect with us

Kábelkiállítás

Laptop

Kábelkiállítás

Jubileumi 10. Kábelkiállítás: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont 2005. október 11-13.

Napjainkban egyre jobban elterjed a digitális távközlés, információ- és adatátvitel. A digitális földfelszíni műsorszórás jobb minőségű képet, cd-minőségű hangot, interaktív szolgáltatásokat és sokkal több sugározható csatornát kínál. A szakemberek tárgyalhatnak a legújabb technikákról, alkalmazásokról a 10. Közép- és kelet-európai Kábel és Szatellit Kiállításon október 11. és 13. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont 16-os pavilonjában.

A hagyományosan három napig tartó Kábelkiállítás újdonságokkal kibővülve tizenhat kiállító részvételével kerül megrendezésre a HUNGEXPO Rt. szervezésében.

Kábel-TV méréstechnika, rádió-TV földfelszíni adástechnika
Folyamatos fejlődésen megy keresztül az egész világon a földfelszíni, ezen belül a digitális rádió és TV adástechnika, valamint a kábeltelevízión és szatelliten keresztüli műsorterjesztés. Ezért a Kábelkiállítás idén először külön tematikában foglalkozik a rádió-TV földfelszíni adástechnikával és a kábel-TV méréstechnikával.

A kiállításon bemutatott rendszertechnikai megoldások alkalmasak a legnagyobb kábeltévé szolgáltatók részére éppúgy, mint a legkisebb területi kábelszolgáltatók kiszolgálására. A szakközönség felveheti a kapcsolatot többek között földi és műholdas digitális készülékek, műholdvevők forgalmazóival, műholdvevők szakszervizelésével és antennarendszerek telepítésével foglalkozó vállalattal. A kínálatban digitális és analóg műholdas vételtechnikai eszközök, Columbia műholdvevő készülékek, digitális vevőkészülékek, rádió-TV földfelszíni vételtechnikai tartozékok is megjelennek.

A kiállításon bemutatják a UPC Direct szolgáltatását, azaz az ország bármely pontján fogható kiváló, digitális minőségű műholdas szolgáltatást, valamint a National Geographic Channel magyar nyelvű ismeretterjesztő műsorait. Az Internet is fontos szerepet kap: újdonságait elhozza egy SkyDSL ultragyors műholdas Internet szolgáltató.

Kábeltelevíziós termékek
A mindennapjainkhoz tartozó kábelek, antennák hálózata sokak számára ismeretlen fogalmak. Tudja-e mindenki, hogy a mobiltelefon beszélgetések Kathrein antennán keresztül mennek? A világ legnagyobb és legrégebbi antenna gyára a Kábelkiállításon mutatja be újdonságait.

A Kábelkiállítás kínálatában szerepelnek továbbá kábeltelevíziós fejállomások, amelyek feldolgozzák és átalakítják a műholdakról és a földfelszíni adókról érkező, valamint a helyileg előállított jeleket. Köztük itt lesznek digitális és professzionális távfelügyelhető fejállomások. A kiállításon részt vesznek kábeltelevíziós rendszerek, termékek és műholdvevők forgalmazói. Megtalálhatóak elosztóhálózati termékek, kábelek, adók, vevők, szerelési anyagok valamint kábeltelevíziós erősítők, modemek és informatikai rendszerek gyártói. Kiállítanak továbbá optikai, informatikai, távközlési és kábeltelevíziós mérőműszereket, szálhegesztőket is. Újdonság az IP TV szerver: professzionális IP TV szabványú adatfolyamot biztosító készülék.

Hat kiállítás
Október 11. és 13. között a Kábelkiállítás mellett a szakmai közönség további öt nemzetközi kiállítást tekinthet meg a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Egy időben kerül megrendezésre, de egy nappal tovább tart nyitva a Budatranspack csomagolási és anyagmozgatási, a Printexpo nyomdaipari, a Promotion marketing-kommunikációs, az Ökotech környezetvédelmi és kommunális, valamint a Hungaromed orvostechnikai és egészségügyi szakkiállítás.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom