Connect with us

technokrata

Flash Player 8.5, Flex 2 és ActionsScript 3.0

Laptop

Flash Player 8.5, Flex 2 és ActionsScript 3.0

Az Eclipse technológia – amelyre az új Macromedia megoldások épülnek – fejlesztők millióinak teszi lehetővé tartalomgazdag internetalkalmazások készítését Flash platformon.

A Macromedia fejlesztései, a Flash Player 8.5 lejátszó és a Flex 2 lefedik a tartalomgazdag internetes alkalmazások (Rich Internet Applications) teljes körét, az e-kereskedelmi termékek konfigurálásától kezdve egészen a valós idejű adatokkal dolgozó kereskedelmi alkalmazásokig.

A 8.5-ös Flash Player egy új virtuális gépet tartalmaz majd: ez gyorsabb futást tesz lehetővé, képes teljes hibajelentést készíteni, javított hibakeresési képességekkel (debugging) rendelkezik, valamint tartalmazza az ActionScript 3-at. Az ActionScript 3.0 megfelel a legújabb ECMA Script szabványnak, amely a hibák keresésére és megtalálására tartalmaz új előírásokat.

A bejelentés alapján a Flash platform elemei a következők lesznek:
• Flash Player 8.5 – A nagy teljesítményű lejátszókliens legújabb verziója
• Flex Framework 2 – A Flex alap programmodellje és komponenskönyvtára
• Flex Builder 2 – Tartalomgazdag internetes alkalmazások fejlesztése a Flex Frameworkhöz kapcsolódó vadonatúj Eclipse alapú környezetben. A Flex Builder 2 – korábbi kódnevén Zorn – felhasználásával élménygazdag internettartalmakat integrálhatunk Macromedia Flash Professional 8 tartalomszerkesztő alkalmazásba.
• Flex Enterprise Services 2 – Adatszolgáltatás, automatizált tesztelés, illetve adat jellegű szolgáltatások illesztőmodulja, amellyel tartalomgazdag internetes alkalmazások és adatorientált vállalati infrastruktúrák könnyedén integrálhatóak.
• Flex Charting Components 2 – Bővíthető komponenskönyvtár az adatok magas szintű vizuális megjelenítéséhez.

A Flex Builder 2 és a Flash Player 8.5 megjelenése október 17-én, a MAX 2005 fejlesztési konferencia idejére várható. A Flex Enterprise Services 2 alfa verziója egy későbbi fejlesztési ciklusban várható. A termékeket a Macromedia tervei szerint 2006 első felében jelentetik meg.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp