Connect with us

A legújabb, Intel-alapú HP asztali számítógép

Laptop

A legújabb, Intel-alapú HP asztali számítógép

A legmodernebb technológiát képviselő HP dc7600 Business Desktop PC az Intel új 945G lapkakészletével, ágazatvezető biztonsági jellemzőkkel és egyedi hőszabályozó funkcióval dolgozik, támogatja a kétmagos processzorokat, és megfelel az RoHS irányelv követelményeinek

A HP nemrégiben bemutatott, új HP dc7600 üzleti célú asztali PC-je a legújabb Intel technológiát többféle ágazatvezető biztonsági jellemzővel és fejlett felügyeleti eszközökkel ötvözve csökkenti a rendszerköltséget, javítja a produktivitást és egyszerűsíti a PC-fenntartás feladatát. Mindhárom házkonfigurációban közös szoftver image-et alkalmaz. Fejlett jellemzői és jó szervizelhetősége révén bármilyen IT-környezetben könnyen telepíthető és karbantartható.


A HP dc7600 az alapkiépítés részeként tartalmazza az első olyan beágyazott biztonsági lapkát, amely a Trusted Computing Group új Trusted Platform Module (TPM) 1.2 specifikációja szerint készült, opcióként pedig a HP ProtectTools Embedded Security biztonsági szoftvermegoldást futtatja.

A dc7600 a legújabb Intel Celeron D, Pentium 4 és Pentium D processzorokkal rendelhető. Ideális rendszer minden olyan felhasználónak, aki több, nagy CPU-kapacitást igénylő alkalmazás (például valamilyen irodai alkalmazás és vírusellenőrző program) párhuzamos futtatása esetén is szeretne nagy teljesítményt elérni.

Párhuzamos feladatvégrehajtási (multitasking) képességei folytán jól boldogul a nagy adattömeget feldolgozó alkalmazásokkal. A multitasking hatékonyságát fokozza a kétmagos processzor, a sávszélességet a fogyasztás növelése nélkül bővítő kétcsatornás DDR2 memória, a 3 Gb/s sebességű SATA merevlemez, valamint a kétkijelzős megjelenítést támogató Intel GMA 950 grafikus vezérlő, amely elődje, a GMA900 teljesítményének dupláját nyújtja.

A dc7600 megbízható egyedi hőszabályozó rendszere javítja a produktivitást és mérsékli a rendszerleállások gyakoriságát. A különlegesen strukturált légáramlás az energiaigény növekedése esetén is megfelelően hűti a PC elemeit. A megoldás a rendszer zajkibocsátását is csökkenti, ami fontos szempont, hiszen a figyelmet elterelő zaj is ronthatja az üzleti felhasználók produktivitását. A helytakarékos kialakítású dc7600 a HP-tól megszokott gazdaságos helykihasználást és bővítési lehetőségeket nyújtja az üzleti környezetben.

A HP asztali gépei közül a dc7600 sorozat elégíti ki elsőként teljes egészében a veszélyes anyagok használatát korlátozó uniós RoHS irányelv követelményeit.

A dc7600 Business Desktop PC már Magyarországon is kapható.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom