Connect with us

technokrata

AMD, vagy Intel processzor? Jöhet mindkettő!

Laptop

AMD, vagy Intel processzor? Jöhet mindkettő!

Az Elitegroup Computer Systems (ECS) bemutatta a Simply Smart SIMA platform konverter kártyákkal bővített PF88 Extreme Hybrid alaplapját, amely lehetővé teszi az AMD és az Intel technológia közös platformon való használatát.

Az Intel LGA775 socket-jét és 1.066 MHz-es FSB-jét támogató PF88 Extreme Hybrid egyszerűen és költséghatékonyan teszi lehetővé a jövő PC technológiáinak alkalmazását. Úgy működik, mint a 945P, az ára viszont mindössze a 915P-é.


A PCI Express platformjához tervezett PF88 Extreme Hybrid készen áll az I/O buszok következő generációjának bevezetésére. Ennél is jobb hír, hogy a Hybrid a műszaki fejlesztés olyan új vívmányait foglalja magában, mint a Dual Core, az EM64T, az eSATA, az NCQ, a SATAII és a Port Multiplier. Ezenkívül az ECS ELITEGROUP szabadalmaztatott Instant Overclocking Controller-e – rövidítve I.O.C. – támogatja a CPU és a GPU egyidejű, automatikus túlhajtását, ezért a PF88 Extreme Hybrid nagyszerű megoldást jelent a 3D-s játékok és videók területén.

EliteBus technológia
Az ECS által kifejlesztett EliteBus a hozzáértő felhasználóknak az Intel és az AMD platformon felépített desktopok és a mobil CPU-k közötti kettős átválthatóságról szőtt álmait váltja valóra. A SIMA kártya befogadására tervezett EliteBus rugalmassága és felhasználóbarát funkciói lehetővé teszik, hogy a felhasználó egyetlen SIMA kártya használatával könnyen platformot válthasson.

SIMA kártya-technológia
A CPU socket-et, a North Bridge-t, a memória DIMM-et és a PWM modult a PF88 Extreme Hybrid-del integráló SIMA kártya segítségével a felhasználók kívánság szerint könnyen platformot válthatnak PC-jükön – az újabb műszaki megoldások alkalmazásával általában együtt járó kiadások és kavarodás nélkül. A CPU socket és memória terén gyors ütemben bekövetkező változások most már nem jelenthetnek problémát a felhasználóknak.

Az ECS ELITEGROUP eddig három SIMA kártyával rukkolt elő PF88 Extreme Hybrid-jéhez, amelyek több CPU socket-tel is képesek működni:

A9S: Ez a SiS 756 North Bridge chip-be beágyazott SIMA kártya az AMD Athlon 64 FX/Athlon 64 CPU-hoz és a System Bus 2000 MT/s-hez való Socket 939-et támogatja, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók a Hybrid sorozathoz tartozó alaplapokon kiépített AMD K8 architektúra tulajdonságait teljes mértékben kiaknázzák.

A4S: Ez a SiS 756 North Bridge chip-be beágyazott SIMA kártya az AMD Athlon 64/Athlon Sempron CPU-hoz és a System Bus 1600 MT/s-hez való Socket 754-et támogatja, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók a Hybrid sorozathoz tartozó alaplapokon kiépített AMD K8 architektúra tulajdonságait teljes mértékben kiaknázzák.

I9S: Ez a SiS 649 North Bridge chip-be beágyazott SIMA kártya az Intel Pentium M CPU-hoz és FSB 533 MHz-hez való Socket 479-et támogatja, lehetővé téve, hogy a felhasználók a desktop CPU-t mobil CPU-vá alakítsák át, amelynek működése így kevesebb energiafogyasztással és kisebb zajjal jár, ugyanakkor jobb teljesítményre képes.

A PF88 Extreme már ettől a hónaptól kezdve kapható lesz a piacon.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle