Connect with us

technokrata

Új, pehelysúlyú Lifebook P1510

Laptop

Új, pehelysúlyú Lifebook P1510

A Fujitsu Siemens Computers új, ultrakönnyű, átalakítható noteszgépe jelenleg a piac legkönnyebb, teljes mobil funkcionalitást kínáló, átalakítható noteszgépe.

A modell fejlesztésekor a Fujitsu Siemens Computers kiemelt figyelmet fordított a mobil eszközök vásárlói számára fontos szempontokra: a rugalmasságra, a dizájnra, a teljesítményre és a biztonságra. A Lifebook P1510 támogatja a Bluetooth és az Intel Centrino technológiát. Ez utóbbi még csúcsterhelés esetén is bőséges számítástechnikai teljesítményt és hosszú akkumulátor-üzemidőt nyújt. Az opcionális hatcellás akkumulátorral üzemideje 8,5 órára bővíthető (termékmodelltől, alkalmazásoktól stb. függően). A noteszgép passzív digitalizáló technológiája révén a felhasználó a Windows XP Tablet PC Edition operációs rendszerben bármilyen tollal dolgozhat. A kényelmet és a biztonságot integrált ujjlenyomat-érzékelő fokozza.

Tárgyalás papírok és akadályok nélkül
Vége a nyitott noteszgépek és nehézkes flipchartok világának: a felhasználó a táblagépen jegyzetelhet, a vázlatokat pedig kivetítő segítségével jelenítheti meg. Mivel a jegyzetek közvetlenül a rendszerben menthetők el, később nem kell külön begépelni őket.

A Lifebook jellemző felhasználási területei lehetnek a biztosítási és bankszektor, a kiskereskedelem, a helyszíni értékesítés és a piackutatás. A kis tömeg (1 kg) egyszerűbbé és élvezetesebbé teszi a munkát. Írótábla üzemmódban mindössze a tollra van szükség az alkalmazások futtatásához. Mivel a notebook nagy teljesítményű irodai PC-ként is működhet, a felhasználó táblagépen viheti be, majd pedig noteszgép-üzemmódban dolgozhatja fel az adatokat.

Főbb műszaki jellemzők:
– A világ legkönnyebb, 8,9 hüvelyk képátlójú, átalakítható táblagépe
o Írótáblaként és noteszgépként is használható
o Passzív digitalizáló technológiával dolgozó, prémium kijelző (WSVGA / 1024×600 pixel)
o Nem igényel különleges digitalizáló tollat
– Centrino mobil technológia
– Intel Pentium M 753 ultra-kisfeszültségű processzor (1,2 GHz és max. 1 GB RAM)
– Integrált Wi-Fi szabványra tanúsított WLAN és Bluetooth a rugalmas vezeték nélküli csatlakozáshoz
– Windows XP Tablet PC Edition 2005
o Álló és fekvő tájolású kijelző
o Együttműködés az összes Microsoft Office programmal
o Kézírás-felismerési képesség a csomagban
– Kompakt, kis súlyú portreplikátor minden asztali csatlakozáshoz – nem igényel asztali PC-t

A Lifebook P1510 novembertől hazánkban is kapható.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp