Connect with us

technokrata

Itt a Samsung díjnyertes, merevlemezes MP3 lejátszója

Laptop

Itt a Samsung díjnyertes, merevlemezes MP3 lejátszója

Már kapható a Samsung új MP3 lejátszója, mely idén Európa legjobb merevlemezes médialejátszója lett.


Az YH- J70 típusjelzésű készülék MPEG4 formátumú mozgó- és állóképet is lejátszik, de használható diktafonként, rádiót is hallgathatunk rajta, vagy pedig adatrögzítésre is kiválóan alkalmas.

A legjobb hordozható médialejátszó idén a Samsung YH-J70 készüléke lett. A modell 20 GB tárolókapacitással rendelkezik, körülbelül 10.000 zeneszámot, 200.000 fotót, vagy 50 mozifilmet képes tárolni. Videójátékokat is játszhatunk a beépített, 1,8 colos kijelzőn, melyen 262.000 színárnyalatot képes megjeleníteni. USB 2.0-n keresztül közvetlenül is rá lehet kötni a Samsung HT-P1200-as házimozira, – amely idén szintén EISA-díjas lett- így házimozi hangminőségben lehet élvezni az mp3 lejátszóról a zenét.

A beépített MP3 kódolási rendszer lehetővé teszi, hogy kedvenc zeneszámainkat egy CD-lejátszóról történő közvetlen átjátszással – azaz számítógép közbeiktatása nélkül is – rögzíthessük a merevlemezen. Az YH-820 támogatja az MP3, a WMA, a WAV, az Ogg és a JPEG formátumokat. A hatalmas kapacitású, miniatűr méretű merevlemez és a tölthető akkumulátor akár 25 órányi lejátszási időt is garantál számunkra.

Az YH-J70, amely a számítógéppel USB 2.0 csatlakozón keresztül kommunikál, méltán kapott EISA-díjat, mely a legnagyobb elismerés Európában, amit egy fogyasztói elektronikai cég kaphat. A szaklapok képviselői minden évben összegyűlnek, hogy eldöntsék, mely termékek érdemlik meg az áhított EISA-díjat az elmúlt évben általuk bemutatottak közül. Audio, video, házimozi, fotó és mobil kategóriákban osztanak díjakat.

A termék ajánlott bruttó fogyasztói ára: 99.990 forint.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp