Connect with us

Konica Minolta bizhub C250: elérhető árú színes dokumentumkezelési megoldás

Laptop

Konica Minolta bizhub C250: elérhető árú színes dokumentumkezelési megoldás

A Konica Minolta bizhub termékcsaládjának legújabb színes és egyben legkisebb tagja a bizhub C250 színes digitális dokumentumkezelő rendszer.

A bizhub C250 az üzleti világ minden elvárásának megfelel, színesben nyomtat, másol, szkennel, faxol, ám alapterülete csupán fél négyzetméter. A bizhub C250 ára megegyezik egy azonos teljesítményű fekete-fehér digitális nyomtató-másoló rendszerével, fekete-fehér lapköltsége is megegyezik monokróm társaiéval, színes lapköltsége pedig rendkívül alacsony. Könnyűszerrel átveszi bármely fekete-fehér másoló vagy nyomtató helyét az irodában.


A Konica Minolta bizhub C250 dokumentumkezelő a legmodernebb színes technológiát egyesíti a fekete-fehér digitális nyomtató-másoló technológiával: színesben és fekete-fehérben nyomtat, másol és szkennel. A jól ismert Crown technológiára épülő új Konica Minolta Emperon nyomtatási technológiának és az egyedi kétfejes lézer levilágító egységnek köszönhetően nagymértékben javult a színminőség és a sebesség.

A bizhub C250-ben található 4 lézer nyomtatómű együttes munkájának eredménye, hogy a gép színesben és fekete-fehérben egyaránt 25 lap/perces sebességgel nyomtat és másol kitűnő minőségben. A Konica Minolta jóminőségű polimerizált festékének, a Simitrinek köszönhető a nyomatok kiváló minősége. A Simitri kémiai úton előállított, gömbszemcsés festék, a szemcsék egyaránt 6,5 mikron méretűek, amelyek a viaszt is tartalmazzák, így nincs szükség olajozó egységre a nyomtatáshoz. Ez a speciális toner kitűnő képminőséget tesz lehetővé. Nem csak a vonalak és kis karakterek nyomtatásánál érhetünk el nagyszerű minőséget, hanem a fényképek és illusztrációk nyomtatásakor is.

A Konica Minolta bizhub C250 szkennelési funkciója segítségével akár többoldalas dokumentumokat is beszkennelhetünk egyszerre (opciós duplex eredeti lapbehúzóval) és a továbbíthatjuk egy tetszőleges számítógépre, e-mail címre vagy szerverre PDF, tömörített PDF vagy JPG formátumban.

Nagyobb vállalatok is hatékonyan és költségtakarékosan tudják használni a bizhub C250 nyomtató-másoló rendszert, mert a fekete-fehér és a színes nyomatok, másolatok, szkennelések számát külön személyenként limitálni lehet, illetve bármelyik funkció akár színesben, akár fekete-fehérben le is tiltható.

A bizhub C250 egy 40 GB-os merevlemezzel van felszerelve. A fax funkció segítségével többféle módon is faxolhatunk illetve fogadhatunk faxot. Lehetőség van például bizalmasan küldeni illetve fogadni a faxüzenetet vagy digitális faxfogadásra.

A finisher a lapokat rendezi, félbehajtja, tűzi (például saroktűzés, kétoldalas tűzés), lyukasztja, segítségével brosúra, füzet előállítása is lehetséges. Az opciós duplex egységgel lehetőség van kétoldalas nyomtatásra és másolásra, akár A3 méretben, 256 g/m2 súlyú papír esetén is.

A Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft. továbbra is biztosítani szeretné a felhasználók számára, hogy az általuk kiválasztott terméket még vásárlás előtt kipróbálhassák, ezért digitális fotópályázatuk befejeztével is fenntartja az ingyenes tesztnyomtatás lehetőségét. A bizhub C250 kiváló nyomtatási minőségéről bárki meggyőződhet a http://www.minolta.hu/tesztnyomtatás weboldalon. Az oldalon található képek közül a Konica Minolta Magyarország Kft. bármelyiket kinyomtatja a kiválasztott színes nyomtatón, majd a nyomatot díjmentesen kiküldi az érdeklődő részére. A tesztnyomtatás szolgáltatás teljesen ingyenes.

Fontosabb tulajdonságok:
-Maximum 25 lap/perc nyomtatási-másolási sebesség színesben és fekete-fehérben is
-Maximum A3 kifutó papírméret
-Duplex nyomtatás, másolás akár A3-as méretben vastag papírra is
-Korszerű, polimerizált festék használata
-Ingyenes online tesztnyomtatási lehetőség.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom