Connect with us

technokrata

Elektronikus közbeszerzési megoldás

Laptop

Elektronikus közbeszerzési megoldás

A közbeszerzéseket bonyolító beszerző szervezetek napi tevékenységének informatikai támogatására szolgál az Atigris Informatika Rt. által fejlesztett BIR elnevezésű szoftvermegoldás.

A Közbeszerzési Törvényben és a kapcsolódó jogszabályokban rögzített rendnek mindenben megfelelő rendszer használatával, valamennyi eljárási formára vonatkozóan egyszerűen nyomonkövethető a beszerzések teljes folyamata, az igény felmerülésétől, a döntésen át, a megkötött szerződések teljesítéséig. A Microsoft technológiai alapokon létrehozott, ún. háromrétegű alkalmazás nem igényli költséges alapszoftverek biztosítását és rugalmasan illeszthető a szervezetek működését meghatározó speciális belső rendelkezésekhez is.

A rendszerbe épített lekérdezések segítségével, az eljárások megzavarása nélkül, differenciáltan kielégíthetők mindazok a jogos információs igények amelyek a szervezet vezetői és irányítói részéről, illetőleg a nyilvánosság oldaláról felmerülnek. A BIR már működik az alkalmazók megelégedésre a honvédelmi tárca központi beszerző intézményénél.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle