Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nero 7 – a végleges változat is letölthető

Laptop

Nero 7 – a végleges változat is letölthető

A korábbi bétaverzió után immár a kész szoftver is beszerezhető – igaz, nem legális módszerekkel.

Amint arról már korábban írtunk, a szeptember elején megrendezett berlini IFA 2005 kiállításon mutatták be az Ahead német szoftverfejlesztő cég készülő új programját, a hetes Nero-t. Ebben a korábbi kiadásokhoz képest a kezelői felület valamelyest megváltozik, néhány vezérlőgomb ismét más helyet kap, mint a hatos változatban. Annak érdekében, hogy jobban elkülönüljenek a Nero Suite komponensei, különböző színeket használtak. Kiderült továbbá, hogy a Blu-Ray technológiájú korongokat (BD) is képes lesz kezelni a szoftver hetes verziója.

Az Ahead oldalán regisztrált felhasználók már a hónap elején letölthették a web demót. Nos, ez továbbra sincs másként, ám immár nemcsak onnan lehet letölteni és nem csak a demóváltozatot. Bittorrent oldalakon már terjed az alkalmazáscsomag Prémium variánsa egy több mint 500 MB-os image formájában, amelyhez a napokban kulcsgenerátor is érkezett – írtuk két hete.

Időközben azonban kiderült, hogy a file-csere hálózatokon viharos sebességgel szaporodó másolatok egy bétaverzióról készültek. Aki tudomást szerzett róla, felhördült, hogy egy „CD-író alkalmazás” miért foglal több mint 500 MB-nyi tárhelyet – nos, nekik valóságos hidegzuhany lesz, hogy a végleges kiadás 2 CD-sre „sikerült”. Nemrég ugyanis a hetes változat végleges verziójának linkjei is felkerültek a bittorrentes oldalakra, melyeket – illegálisan – bárki letölthet.

Ezt azonban senkinek nem tanácsoljuk; aki nagyon kíváncsi, amúgy is betekinthet a következő Nero-ba a hivatalos oldal révén, s a megjelenés sincs már messze: a boltokba október 13-a körül kerül a szoftver.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés