Connect with us

technokrata

Nero 7 – a végleges változat is letölthető

Laptop

Nero 7 – a végleges változat is letölthető

A korábbi bétaverzió után immár a kész szoftver is beszerezhető – igaz, nem legális módszerekkel.

Amint arról már korábban írtunk, a szeptember elején megrendezett berlini IFA 2005 kiállításon mutatták be az Ahead német szoftverfejlesztő cég készülő új programját, a hetes Nero-t. Ebben a korábbi kiadásokhoz képest a kezelői felület valamelyest megváltozik, néhány vezérlőgomb ismét más helyet kap, mint a hatos változatban. Annak érdekében, hogy jobban elkülönüljenek a Nero Suite komponensei, különböző színeket használtak. Kiderült továbbá, hogy a Blu-Ray technológiájú korongokat (BD) is képes lesz kezelni a szoftver hetes verziója.

Az Ahead oldalán regisztrált felhasználók már a hónap elején letölthették a web demót. Nos, ez továbbra sincs másként, ám immár nemcsak onnan lehet letölteni és nem csak a demóváltozatot. Bittorrent oldalakon már terjed az alkalmazáscsomag Prémium variánsa egy több mint 500 MB-os image formájában, amelyhez a napokban kulcsgenerátor is érkezett – írtuk két hete.

Időközben azonban kiderült, hogy a file-csere hálózatokon viharos sebességgel szaporodó másolatok egy bétaverzióról készültek. Aki tudomást szerzett róla, felhördült, hogy egy „CD-író alkalmazás” miért foglal több mint 500 MB-nyi tárhelyet – nos, nekik valóságos hidegzuhany lesz, hogy a végleges kiadás 2 CD-sre „sikerült”. Nemrég ugyanis a hetes változat végleges verziójának linkjei is felkerültek a bittorrentes oldalakra, melyeket – illegálisan – bárki letölthet.

Ezt azonban senkinek nem tanácsoljuk; aki nagyon kíváncsi, amúgy is betekinthet a következő Nero-ba a hivatalos oldal révén, s a megjelenés sincs már messze: a boltokba október 13-a körül kerül a szoftver.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle