Connect with us

technokrata

Komplett DivX csomag, korlátozott ideig ingyen!

Laptop

Komplett DivX csomag, korlátozott ideig ingyen!

Az Operához hasonló akciót hirdetett a DivX fejlesztőgárdája, így most rövid ideig a teljes szoftvercsomagot megkaphatjuk ingyen.

Nemrég számoltunk be arról, hogy a norvég Opera böngésző fejlesztői 10 éves fennállásuk alkalmából ingyen licenceket „osztogattak”. Az akkor egy napig élő lehetőség kapcsán rengetegen regisztráltak, és lettek gazdagabbak egy reklámcsíkmentes böngészővel. Igaz, pár héttel később a fejlesztők úgy döntöttek, hogy az egész alkalmazást ingyenessé teszik.

Habár ilyen pozitív fordulatra valószínűleg nem számíthatunk a DivX esetében, arra azonban minden internetezőnek lehetősége nyílik, hogy egy, a DviX Create Bundle programcsomagra érvényes regisztrációs számhoz jusson. A videokodek ősatyja, Jerome ´Gej´ Rota ugyanis bejelentette, hogy a múlt szombaton volt ötödik születésnapjuk, ezért – korlátozott ideig – speciális akciót nyújtanak az érdeklődőknek. A regisztrációs szám megszerzéséhez a DivX egyik oldalán kell megadni egy e-mailcímet.

Mit tartalmaz a DivX Create Bundle? A Windows 2000 és XP tulajdonosok számára készült alkalmazáscsomagban minden megtalálható, ami a digitális filmek kezeléséhez szükséges lehet. Rendelkezik konvertáló programmal (DivX Converter), a DivX Pro kodekkel, illetve a DivX Player lejátszóprogrammal. És hogy miért érdemes regisztrálni? Nos azért, mert az akciót megelőzően a konverter mindössze 15 napig használható ingyenesen, s a kodekért is csak fél évig nem kell fizetni.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle