Connect with us

technokrata

Jól teljesítenek a Lexmark nyomtatók

Laptop

Jól teljesítenek a Lexmark nyomtatók

A Buyers Laboratory (BLI) tesztlabor a Lexmark X634dte monokróm lézer multifunkciós nyomtatójának (MFP) ˝Highly Recommended˝, színes megfelelőjének a Lexmark X762e modellnek pedig ˝Recommended˝ minősítést adott.


Mindkét MFP része a Lexmark eTask interfész, amely átfogó megoldásokat kínál a felhasználóknak, s azok testreszabhatóak egyéni munkafolyamat-igényeik szerint.

˝Ezen MFP-k színes kezelőpanele valóban újraértelmezi a könnyű használhatóságot˝ – mondta Tony Maceri, a BLI szenior tesztmérnöke. ˝Nehezen navigálható szöveges menük helyett átlátható ikonok láthatók, a felhasználók feleadataikat gyorsan és könnyen tudják végrehajtani. Mindkét készülék nagy benyomást tett ránk˝.

A Lexmark X634dte és Lexmark X762e megbízhatóság tekintetében is kiváló minősítést kapott, mindkettő teljesítette a BLI’s szigorú tartóssági tesztjét – egyetlen lapadagolási hiba vagy szervizigény nélkül.

˝A multifunkciós lézernyomtatók készülék-konszolidációt tesznek lehetővé, s egyúttal munkafolyamat optimalizálásra is alkalmat adnak˝ – mondta Paul Rooke, a Lexmark Printing Solutions and Services Részlegének elnöke. ˝Nagyon büszkék vagyunk arra a funkcionalitásra, amit ezen készülékek kínálnak vevőinknek, és nagyra értékeljük az elismerést, amit olyan vezető tesztközpontoktól kaptak, mint a Buyers Laboratory˝.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle