Connect with us

technokrata

A nyomtatók következő generációja

Laptop

A nyomtatók következő generációja

Az OKI a közelmúltban bocsátotta ki saját LED-nyomtatófej technológiáját, ami a nyomtatók egy teljesen új generációját hozta magával.

A digitális LED technológiával működő készülékek megbízhatóbbak, gyorsabbak, kisebbek, környezeti változásokra érzéketlenebbek, torzításmentesek és ezek következtében kimagaslóbb nyomtatási minőségre képesek, mint a lézernyomtatók.


Miben rejlik az újszerű technológia előnye és mit jelent a digitális LED technológia tulajdonképpen?

A nyomtató processzora által vezérelt fényforrás fénysugarakat bocsát ki egy fényérzékeny hengerre, aminek a felületén töltésváltozás keletkezik, és magához vonzza a festéktartályból adagolt az OKI által szabadalmaztatott gömbszemcsés festékport. A folyamatban fontos szerepet játszó fényforrás, ez esetben a kompakt digitális LED-tömb. Eza szilárdtest eszköz több ezernyi egyedi digitális LED-fényforrásból áll, és száloptikán keresztül világítja meg annak felületét.

A LED-tömb, vagy másnéven LED-fej, a foto-henger teljes szélességét átfogja, megszüntetve ezáltal bármilyen lehetséges parallaxishibát vagy időzítési problémát. A kisebb pontméreteknek köszönhetően az OKI nyomtatók kimagasló nyomtatási minőséget nyújtanak.

A LED-technológiából adódó további előnyök közé tartozik az is, hogy nincsenek mozgó alkatrészek, emiatt sokkal megbízhatóbbak a lézeregységeknél és ezért az OKI a LED fejre a nyomtató teljes élettartamára vonatkozó garanciát vállal. A technológiának köszönhetően megnő a nyomtatási sebesség és javul a nyomtatási minőség, hiszen a pontosabb fényforrás jobb minőségű képalkotást, jobban olvasható szövegeket és szebb grafikákat eredményez.

Az OKI által kifejlesztett digitális LED technológia már bizonyított. Az egyszerű, mozgó alkatrészek nélküli OKI LED-technológia hihetetlen megbízhatóságot és hosszú élettartamot eredményez a kimagasló nyomtatási minőségen túl.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle