Connect with us

technokrata

Újgenerációs LCD monitorok – szélesvásznú moziélmény

Laptop

Újgenerációs LCD monitorok – szélesvásznú moziélmény

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta legújabb nagyfelbontású síkképernyős, ˝szélesvásznú˝ LCD monitorját.

A 19 colos, 16:10-es képarányú monitor kategóriájában egyedülállóan alacsony válaszidejének köszönhetően kompromisszumok nélkül szolgálja ki a legújabb, nagy grafikai elvárásokat támasztó számítógépes játékok, vagy multimédiás alkalmazások igényeit is.


Napjainkban a filmipari trendek jelentős hatása szórakozási szokásainkra elsősorban a szélesvásznú mozik elterjedésében érzékelhető. A szélesvásznú képarányok térhódítása nem kizárólag egy újabb divatirányzat előretörését jelentik, magukban rejtik a gyártók kutatásainak eredményeit, felismerését annak, hogy a 16:10 képarány az emberek számára könnyebben kezelhető, kellemesebb megfigyelési élményt biztosít. Ezt a megfigyelést alapul véve a filmiparon kívül, újabb és újabb játékfejlesztő, grafikai szoftergyártó dönt úgy, hogy termékeit ehhez a felismeréshez igazítja. Az új SCALEOVIEW W19-1 LCD-vel a felhasználók korlátok és minőségi kompromisszumok nélkül élvezhetik az új irányzat előnyeit, ráadásul mindezt megfizethető áron.

Az új Fujitsu Siemens terméket körültekintő ergonómiai kialakítása és kis helyigénye teszi rendkívül felhasználóbaráttá. Optimális kontraszt- és képarányának és kitűnő, torzításmentes nagy felbontásának köszönhetően nem fárasztja a néző szemeit, így a hosszú távú használata sem jelent nagy megterhelést. Mindezt tovább fokozza a rendkívül alacsony, 8 ms-os válaszidő, illetve a kiemelkedően széles 130/150 fokos függőleges és vízszintes láthatósági szög.

Tulajdonságok:
-Optimális vibrálás- és torzításmentes minőség
-Kiváló színtisztaság
-Nagy felbontás (1.440×900 pixel)
-Páratlan fényerejű képernyő (300 cd/m2)
-Rendkívül széles függőleges és vízszintes látószögek (130/150 fok)
-Magas kontraszt és kitűnő fókuszú LCD-panel (500:1)
-Könnyen használható menürendszer
-Automata szabályozás
-Plug & Play
-Alacsony energiafogyasztás
-Alacsony válaszidő: 8 ms.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle