Connect with us

technokrata

Óriás plazma TV a Panasonic-tól

Laptop

Óriás plazma TV a Panasonic-tól

A Panasonic síkképernyős termékcsaládját új ˝HD-re felkészített” VIERA modellel egészíti ki.

2005 októberétől a TV nézők fantasztikus házimozi élmény elé nézhetnek a TH-65PV500 képében. Az óriási képernyő látható képátlója 165 centiméter. Ebből eredően a TH 65PV500 a legimponálóbb VIERA modell. Hagyományos high-end készülékként különleges helyet foglal el a piacon, és megerősíti a Panasonic vezető pozícióját a sík plazma képernyők piacán.


A ˝valami különleges˝ kedvelői hamar a szívükbe fogják zárni a TH-65PV500-at. Mérete lenyűgöző, formatervezése kellemes és az óriás műszaki színvonala is lenyűgöző. A tény, hogy a Panasonic, mint a plazma panelek egyik legfőbb gyártója, képes jövőjét az abszolút egyedülálló minőségű fejlesztésre és termelésre építeni, ismét bizonyítást nyert. A TH-65PV500, mint a VIERA 500-sorozat tagja, rendelkezik a hivatalos EICTA ˝HD-re felkészített˝ (HD ready) minősítéssel. A Panasonic által kifejlesztett különleges fekete doboz technológia a korábbi VIERA modelleknél megszokott képminőséget is felülmúlja. A Panasonic saját jelfeldolgozó rendszere, a VIERA Színkezelő Rendszer és a Panasonic nyolcadik generációs nagy teljesítményű panelje közötti együttműködés már a korábban bemutatott 500-as sorozat modelljei esetében is utolérhetetlent alkotott. Ez az együttműködés az új zászlóshajó számára is olyan megszólalásig élethű képeket biztosít, amelyek élességük és tisztaságuk révén felkeltik az étvágyat a házimozizás iránt. A 8,6 milliárd megjeleníthető szín jelenti az alapját az abszolút természetes színreprodukciónak. Akár 2.048 szürkefokozatával a TH-65PV500 rengeteg részletet képes az emberi szem elé tárni, különösen a kép sötétebb területein, amelyeken a részletek könnyen mosódnak össze sok plazmatelevízió esetében. A 3.000:1 kontrasztarány makulátlan vizuális élvezetet nyújt, míg a Valódi Fekete Meghajtó Rendszer gondoskodik a telt, gazdag sötét árnyalatokról.

De a TH-65PV500 a digitális fényképek és saját készítésű videofelvételek során is megmutatja gáláns szórakoztató arcát. Egyszerűen csúsztassa a memóriakártyát a készülék előlapján lévő kártyaolvasóba és már indulhat is a show. Szintén lehetőség van MPEG4 formátumú anyagok rögzítésére és lejátszására SD kártya használata esetén.

A TH-65PV500 Magyarországon 2005 őszétől lesz kapható. Szállításkor egy állványt és két levehető sztereó hangsugárzót mellékel a gyártó. Az ajánlott fogyasztói ár eddig még nem került megállapításra.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin