Connect with us

Megújult videoszerkesztés – Adobe Premiere Elements 2.0

Laptop

Megújult videoszerkesztés – Adobe Premiere Elements 2.0

Az új szoftver hollywoodi stílusú házimozik készítését kínálja a felhasználóknak.

A Premiere Elements 2.0 automatizálja a hosszas videoszerkesztési feladatokat, és ötletesebb eszközöket nyújt az otthoni felhasználóknak. A videó rajongók most bármilyen digitális videoeszközről importálhatnak videoklipeket, professzionális áttűnésekkel és hatásokkal kísérletezhetnek, és a videókat egyéni menüvel kiegészítve DVD-re írhatják, vagy hordozható videolejátszókra vihetik át.

„A DV kamerák árainak csökkenésével, és a digitális fényképezőgépekről és mobiltelefonról készült videók elterjedésével még fontosabb, hogy a felhasználók professzionális minőségű házimozit tudjanak készíteni” – mondta Bryan Lamkin, az Adobe digitális képalkotó és digitális videó termékeinek alelnöke. – „Az Adobe Premiere Elements 2.0 verzióval az amatőrök hamarabb jutnak el a dolog szórakoztató részéig történeteik megosztása és olyan hollywoodi stílusú házimozik készítése közben, amelyeket a család és a barátok is megnéznének.”

Az Adobe Premiere Elements 2.0 verzióval egyszerűen lehet a videosnitteket számítógépre vinni. Automatikusan megtalálja a szalagon az összes snittet, a klipeket jelenetekre választja szét és azokat editálásra kész állapotban sorban felkínálja. A videoátvitelhez hasonló feladatoknál megtakarított idő azt jelenti, hogy a felhasználók a videokészítés élményére koncentrálhatnak.

Az Adobe Premiere Elements 2.0 verziója a FireWire videoátvitel mellett a DV-via-USB átviteli lehetőséggel rendelkező újabb kamerák esetén USB2-n keresztül támogatja a teljes DV minőségű videoátvitelt. Az új „Media Downloader” segítségével a felhasználók egyszerűen vihetik át a videót a legkülönfélébb nem DV eszközökről, mint például nem védett DVD lemezekről, asztali felvevőkről, vagy a mobiltelefonok és digitális fényképezőgépek MPEG-4 formátumairól.

Az Adobe Premiere Elements 2.0 új, önmagát beállító munkaterülete jelentős időt takarít meg az amatőr videósoknak az olyan editálási feladatok váltogatása között, mint a különleges hatások és feliratok hozzáadása, a DVD menükészítés, a DVD írás és a formátumok exportja az Interneten keresztül. A rugalmas és egyszerűen használható szoftver az új projekt archiváló szolgáltatással most képes a projekteket a számítógépek között mozgatni A videó szerelmesei magasabb színvonalon művelhetik az editálást az új, környezetre érzékeny ablakkal, amely minden effektus, tárolt beállítás, feliratképernyő és DVD menü speciális irányítását biztosítja és segít új, egykattintásos tárolt beállításokat készíteni. Az amatőrök a DVD menükben a jelenetekhez animált gombokat készíthetnek, így a barátok és a család egy kis bélyegnézetben a jelenetekbe kaphat betekintést. Az Adobe Premiere Elements 2.0 szoftver legalább annyira törődik a hanggal, mint a videóval, beleértve a hollywoodi minőségű Dolby sztereó hangzást, a hangszerkesztő-, és erősítő szolgáltatások teljes körét.

Az Adobe komplett termékcsaládot kínál, amely kielégíti a videózás szerelmeseinek igényeit: Premiere Elements 2.0-t házi mozi editáláshoz, Premiere Pro-t pedig a hozzáértőbb szakemberek vagy a legigényesebb amatőr videósok számára ajánlja. Az Adobe digitális képalkotó és digitális videotermékeit 2005 októberétől lehet megvásárolni a Trans-Europe Kft. országos viszonteladói hálózatán keresztül.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom