Connect with us

technokrata

Megjelent a Adobe Photoshop Elements 4.0

Laptop

Megjelent a Adobe Photoshop Elements 4.0

Míg a profi fotósok az Photoshopra esküsznek, a kedvtelésből fényképezők számára elsőre sok lehet a képszerkesztő program számtalan funkciója. Ilyenkor a Photoshop Elements jelent megoldást, jó kezelhetőségével és könnyű használhatóságával.

Ördöngős szerkesztés
A szerkesztő eszközök sorát az “Auto Red Eye Removal”, a “Magic Selection Brush”, a “Skin Tone Adjustment” és a “Magic Extractor” funkciók gyarapítják, amelyek orvosolják a leggyakoribb fényképészeti problémákat és kiszélesítik a kreatív kezelhetőséget. A javított “Red Eye Removal” most automatikusan eltávolítja a vörösszemeket, amint a fényképeket a fényképezőgépről letöltik. Az új “Magic Selection Brush” a szín, a fény és a kontraszt egyszerű beállításához a fényképeken adott részeket jelöl ki. Az új “Skin Tone Adjustment” segítségével a felhasználók pillanatok alatt valósághűbb bőrszíneket érhetnek el. Az új “Magic Extractor” az albumba vagy montázsokba szánt fényképekről egyszerűen eltünteti a tárgyakat azok széleit professzionálisan elsimítva, így barátunkat a hegy tetejére állíthatjuk, családi arcképeinket kiegészíthetjük az ősökkel, vagy egyéb szórakoztató összeállításokat készíthetünk.

Szenzációs szervezés
Az egyszerű kereső és címkézési lehetőségekkel a Photoshop Elements 4.0 verzióban egyszerűen lehet a fényképeket megtalálni és megtekinteni. A “Date View” dátum szerint automatikusan elrendezi a fényképeket. A speciális “Folder View” segítségével a felhasználók fájlokat és mappákat mozgathatnak, hozhatnak létre vagy törölhetnek. Az új “Face Tagging” segítségével a felhasználók arcokat találhatnak meg automatikusan a fényképeiken, így most egyszerűen megcímkézhetik, később pedig gyorsan megtalálhatják azokat.

Fényképek megtekintése és megosztása
Az új megosztási lehetőségek közé tartoznak a svenkekkel és nagyításokkal tarkított, másodpercek alatt elkészíthető multimédiás diabemutatók, az egyszerűbb hangalámondásos felvételek, a több mint 80 áttűnési lehetőség, a clip artok, és más effektusok. Az új egy kattintásos nyomtatással könnyen igénybe vehető, integrált internetes szolgáltatásokon keresztül egyszerűen lehet professzionális minőségű Kodak nyomatokat és gyönyörű, kemény borítású fényképes könyveket megrendelni.

A Photoshop Elements 4.0 a Photoshop termékek komplett családjába tartozik, amely a digitális fényképészek széles táborának minden igényét kielégíti: az ingyenes Photoshop Album Starter Edition a kezdő digitális fényképezőgép felhasználókét, a Photoshop Elements a digitális fényképészet szerelmeseiét, a Photoshop CS2 pedig a professzionális vagy a legigényesebb amatőr fényképészekét. Mindegyik termék nagyobb fejlődést és kreatív kezelhetőséget kínál a felhasználóknak, digitális fényképeikhez díjnyertes technológiák és bonyolultabb szerkesztési lehetőségek elérését, szervezési és megosztási lehetőségeket biztosítva számukra.

Az Adobe digitális képalkotó és digitális videotermékeit 2005 októberétől lehet megvásárolni az Adobe termékek hazai disztribútora, a Trans-Europe Kft. országos viszonteladói hálózatán keresztül.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle