Connect with us

Hordozható zene barátságos áron

Laptop

Hordozható zene barátságos áron

RDS tunerével, magnódeckjével, 5 lemezes CD játszójával és az SD kártyára történő zenefelvétellel bármelyik nappali gyöngyszeme lehet.

Nemes zenerajongóként útközben szintén otthon érzi magát. Az SD kártyán tárolt hordozható zene iránti közös rajongás most összehozza az SC-PM71 SD mikrorendszert és az SV-SD100 SD audio lejátszót. 2005 őszétől kaphatók a modellek, összesen körülbelül 100 ezer forintos ajánlott fogyasztói áron.


Gyakorlatban, a CD-vel összehasonlítva az SD kártya tisztán nyerő – és nem csak bélyegnyi mérete miatt. A masszív olvasó mechanizmus ütésálló és érzéketlen az olyan külső hatásokra, mint a hő és a hideg. És bárki, aki minden hangulathoz szeretne megfelelő zenét magánál tartani, egyszerűen vigyen magával néhány SD kártyát pénztárcája aprópénz tartó rekeszében. CD lemezek használatával ezt nem úszná meg táska vagy hátizsák nélkül. Az egészben pedig az a legjobb, hogy többé nincs szükség számítógépre a zene SD kártyára történő átviteléhez.

2005 nyarának kezdetén az SC-PM71SD meglepetésszerűen mutatkozott be a piacon, mint az első olyan mikrorendszer, amely képes AAC formátumban tárolni a rádióműsorokat, illetve a kazettán vagy CD-n lévő zenét. Akár az 5 lemezes CD játszó teljes tartalma, egyetlen menetben átalakítható a mobil örömszerzés számára. Egy 74 perc játékidejű CD 19 perc alatt másolható SD kártyára. A mikrorendszer összesen háromféle felvételi minőséget kínál: XP (128 kbps), SP (96 kbps) és LP (64 kbps). Otthonában mindez 2×80 Watt kimenő teljesítménnyel élvezhető. A mély hangok megszólalása a ˝H.Bass˝ rendszernek köszönhetően meglepően erőteljes. Sőt a ˝kis parány˝ a legfinomabb hangfoszlányt is képes produkálni, hála a kettős erősítésű/kettős kábelezésű szolgáltatásnak.

Az SV-SD100 csillogó felületével és organikus LE kijelzőjével ragadja meg a figyelmet. A futurisztikus, nemes külsőnél nem kevésbé kimagasló minőségű a parányi, 4,2×4,1×1,75 centiméteres készülék hangzása. Mindez a D.sound rendszernek és a digitális újramintavételezési technológiának köszönhető. Az MP3, WMA és AAC formátumokkal az SV-SD100 minden közismert zenei formátumot támogat. Az SV SD100 USB csatlakozó segítségével csatlakoztatható PC-hez. NiMH akkumulátora az USB kapcsolaton keresztül vagy a mellékelt hálózati adapter használatával tölthető.

Az SC-PM71-es ajánlott fogyasztói ára 74.990 forint, míg az SV-SD100-as 31.990 forintos bruttó áron kapható.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom